po 3 latach wydają poprawioną wizję Cernego
Nowy Xbox poprawiony = super. Nowe PS4 poprawione = ch**owo.
Z gierkami ekskluzywnymi też nie jest różowo
Za to u M$ wprost fenomenalnie. Nie dosc, ze eksow nie maja juz w ogole, to ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia.
Po 3 latach z konsolą mogę pochwalić tylko Bloodborne'a,
No pewnie, kto by tam się przejmował jakimś Uncharted 4, Ratchetem, Driveclubem, Orderem, Killzonem, InFamousem...
Płatny online, bo hajs musi się zgadzać.
I znowu u Sony chujnia, u M$ ok.
I Ty komuś próbujesz wmówić, że to trzeźwe i obiektywne spojrzenie na fakty
Gdzie ja MS chwalę za płatny Live? To Sony rżnie te wspaniałe pomysły od konkurencji. Za to mam do nich żal. Nowe PS4 Slim wnosi na razie tyle, że jest cichsze, wielkich zmian brak, ale za to jest oszczędność na wykończeniu. Z XO S MS zrobił trochę więcej niż Sony ze swoją Slimką, i każdy zdrowo myślący człowiek zauważy różnicę między tymi dwoma procesami odchudzania, jakie przeszły obydwie konsole. No i na tym chyba bym zakończył pochwały MS, chociaż może też warto zwrócić uwagę na fakt, że mają już drugą Forzę M i Forzę H na obecnej generacji, a ja na wykastrowane GTS czekam już 4 rok, bo przecież mimo że prace nad GT7 rozpoczęły się zaraz po GT6, to żeby zrobić porządne Gran Turismo to 4 lata to za mało. Poziom exów od Sony mnie nie zachwyca, oprócz grafy czasami ciężko jest szukać czegoś więcej, wydmuszki, ordery, flaki z olejem. Uncharted to nie moja seria, ale podobno dobra. Bloodborna cenię sobie bardzo. Reszta gier szału nie zrobiła. O exach MS się nie wypowiem, bo musiałbym zagrać, jakościowo na pewno są gorsze niż te od Sony, ale kij już z tą jakością, bo jak widać nie gwarantuje ona dobrej gry. Jedyne co mnie teraz trzyma przy PS4, to lepsze multiplatformy niż u konkurencji. Jestem niepocieszony tym stanem rzeczy, i chyba przyszedł dla mnie czas, żeby się pożegnać i zaczekać na lepsze dni.