No bo żeby nie być Xbotem, to przecież trzeba krytykować, zły MS tak z reguły, i Sony nie ruszać bo jest zajebiste. Najlepsze jest to, że większość z was w dupie była i chu** widziała i ma bardzo małe pojęcie jak ten XO w praktyce działa i się sprawuje. Nie tak dawno temu, nie mając zielonego pojęcia o stanie faktycznym, wciskaliście mi, że screeny mogę robić i przesyłać/pobierać z chmury tylko z Goldem... XD no brawo, szczyt waszego profesjonalizmu i obiektywizmu. Świetna znajomość sprawy o której macie tyle do powiedzenia. Dzisiaj Juras wrzuca jakieś foty z Forzy ultra low na PC, bo chce mu się wojenkę wywołać. Nie wiem, może wiedział i trollował, a może po prostu też taki obiektywny profesjonalista. Jeszcze wcześniej, Windo się sprzeczał, bo myśli że DC VR jest darmowy dla tych, którzy kupili SP, najpierw spina i piana z gęby, Andrjuszka bot krytykuje znowu z dupy, a później - zwracam honor, faktycznie
No i kto tu pierdoli głupoty? Wy mi tutaj będziecie mówić o byciu obiektywnym, szufladkować do xbotów itp?? Chyba się musicie dokształcić.
Jak już coś krytykuję, to mam do tego podstawy. Z Sony jestem od początku, wiem jak było i widzę jak jest. Na pewno nie jest różowo i dzisiejsze Sony, to Sony gorsze niż w czasach PS3,2,1, które bardzo sobie cenię. X360 też miałem i mimo niższej ceny, lepszych parametrów, lepszych osiągów od PS3, jak zaczęła się robić kaszana, pożegnałem się z platformą MS i również punktowałem minusy i to co mi w ich polityce nie pasowało, dzielnie walcząc z typami pokroju Soul, czy BigDaddy. Dlatego swoje oceny o byciu botem lub nie, wsadźcie sobie głęboko w dupę, bo są gówno warte
Pozdrawiam