Wulfi a Uncharted 4: Paćka i Piasek ile mają u Ciebie wizualnie?
Ja po obczajeniu BF 1 na ultra szczękę musiałem trzymać z wrażenia i to tylko combo Bravia+kompresja you tube. Grafa koło 10-.
Niesamowite tekstury, ogień, wybuchy, trawa, roślinność, oświetlenie, kolorystyka, detale
Dla mnie to pogrom tych topowych wizualnie gier, przez to też U4 jeszcze bardziej obniżyłem note wizualną na 6 może max 6+/10.
Generacja porażka.
Master Rejs wreszcie pokazał klasę prezentując zdecydowanie najładniejszą grę wszech czasów i tym o to sposobem dojebał ostro gównianym sprzętom $ONY i M$.
Twórcy z DI tylko to pokazali.
Pierwsze niech ta śmieszna giereczka przeskoczy KZ SF z 2013, a potem się bierze za wszech czasy.
Broniłem Killzone długo bo to dla mnie i tak na chwile obecną najładniejsza gra na konsole, jednak po tym co zobaczyłem 2 dni temu na Master Rejs jest wyraźnie lepsze
Zdecydowanie nowy skok jakościowy.
Cała nadzieja w Pro i oby ta konsola dała radę puścić jakość z Pieca ultra chociaż w 900p.
Zrobiłem świeży post bo becetolowi dupę już ściska a post nie był do niego skierowany tylko do Jurka.
Zaśmiecać BF 1 też już nie mam zamiaru dlatego odpowiedziałem mu tutaj. Juras by go na bank znalazł bo często wrzuca posty do SW i ma milion razy więcej oleju w głowie niż gość z Jarosławem w awku.
@ Łowca dusz
Nie jestem nauczycielem i nigdy nie wystawiłem grze, która ma dobrą tylko jedną teksturę grafy na 9.
Jaskry też nie mam.
Co do forum to fakt upada, ale już wole gadać o grafie niż o niczym. Gierkami tutaj niewielu się już niestety interesuje