Spokoj Panowie!
Podbijam po raz ostatni - czy również mam zacząć prywatę jak wasz chroniony pupil żeby się któryś obudził?
1. Nikt nie jest chroniony i nikt nie jest naszym pupilem
2. Nie wiem czy zauwazyles, ale prywata w strone Kyo leci caly czas
3. Nie, nie masz jej zaczynac bo to grozi ostem/banem
Sam Ryo chciałeś porządku to co on tu jeszcze robi?
Rzuca baity na ktore bardzo skutecznie sie lapiecie. Dzisiaj Ty sie zlapales (czego swoja droga sie nie spodziewalem)
Codziennie napierdala prywatę i prowokacje, codziennie pisze o tym samym już 100 razy obalonym a jak ktoś mu nie odpisze to pierdoli że ktoś ucieka od tematu.
Jesli chodzi o prowokacje i pisanie 100 tego samego to sie zgodze. Musimy to lepiej kontrolowac z ryo i byc w tej kwestii bardziej surowii dlatego jesli w najblizszym czasie w ktoryms temacie rozpocznie sie po raz 101 ta sama dyskusja, ktora kompletnie nie prowadzi do niczego (ani Wy nie przekonacie kyo ani on Was) to bedzie ost/ban. Odnosnie prywaty to jednak jestem zdania, ze kyo jest tu bardziej poszkodowany
Wracamy do starych zasad i kończymy tą parodię moderatorstwa i możemy mu odpisać na tym samym poziomie czy zrobicie w końcu co trzeba - czyli perm dla niego i jego alterów?
Nie wiem skad wziales perma, ale nie, nie bedzie zadnego perma (poki co) i nie, nie wracamy do starych zasad.
TL;DR
Bedziemy bardziej kontrolowac kyo (i innych) w kwestii prowokacji oraz rzucania baitow.
Also: Po raz kolejny apeluje, nie lapcie sie na takie oczywiste baity jak np. dzisiaj.