Śmiech to mnie ogarnia, jak w przyszłym roku wyjdzie trzecia Forza tej generacji i pierwsze i ostatnie GT obecnej generacji
To już nawet nie o to chodzi. Niech sobie dłubią w grze lata, ale bądźmy poważni. FM Sześć wychodzi w 2k15 i jest najwyżej ocenianą grą wyścigową panującej generacji. Ponad 400 samochodów, kampania na kilkadziesiąt godzin, ogrom ustawień, naście dodatkowych trybów, wyzwań. Do tego znakomita oprawa, co warte zaznaczenie, jedna z nielicznych gier na tej generacji, która hula tak jak powinna - kombo fHD+60k/s. Wszyscy recenzenci, gracze, że gra symulacyjna/na pograniczu symulacji, kilka osób na GO "zręcznościówka, grałem u kolegi/na pc w 30klatkach, wiem lepiej". Też dobrzy zawodnicy.
Niebiescy miłośnicy firmy Sony (to tak by znowu na skargę nie poleciał ktoś) przychodzą i "Drajwklab, drajwklab". No cóż. Mam i tę grę. Wygląda znakomicie, nikt tego nie neguje, ale jak to Mattaman na ppe napisał "należy pamiętać, że FM6 wyświetla dwa razy więcej klatek i ma więcej samochodów na torze". Juz DcVR pokazał jak ta gra wygląda jak działa płynniej
Nic to. 2k16 i wychodzi
Godrizon III. Tym razem zręcznościówka. Ponad trzysta samochodów, od groma tybów, kariera taka długa, że Dc sobie splatynować można. Fantastyczna grafika.
Tak gra wygląda (bo jeszcze ktoś zacznie szperać na gafie wyszukując jak najgorszych ujęć by zakłamać rzeczywistość).
Hori III - 92,14%
Motorsport VI - 88,63%
Dc - 70,72%
GTS -
Przekonamy się niebawem.