Dekadę pisze tylko o grafice w grach i nagle zmienił priorytety i dopierdala się do rozgrywki w Horizon, bo do grafiki się nie ma jak dowalić.
Również zauważyłem zmianę strategii - teraz liczy się gameplay i doznania. Grafika i tekstury? Po co to komu. Śmieszne w perspektywie większej części dorobku tego użytkownika na forum. Chyba, że to efekt "dojrzewania".
Lepsze jaranie się teksturami i grafiką niż ogrywani niegrywalnych indorów ala włóczka, podróż itp.
Dla mnie zawsze liczy się najbardziej gameplay, ale o nim pisze sporadycznie ponieważ tutaj obecne jest głównie jaranie się grafą zwłaszcza klaperskich gier. Tak więc o czym niby mam rozmawiać?
Ok to pod względem fizyki U4 jedzie Zelde. U4 NAJLEPSZA GRA EVER!!! Nioh to kupa z włosem przy U4.
W odróżnieniu od ciebie ja grałem w obie. Mało tego, w jednym mam platynę a drugiego przeszedłem na najwyższym poziomie a ty tylko na niegrywalnym w tej grze trybie normal.
Jak bym był na twoim miejscu to uwierz mi w życiu nie pisał bym takich bzdur o kupach z włosem
Bo to jest nie, że wstyd, ale jest mega żenujące z twojej strony i zalatuje dziecinadą.