Tak myślałem, ale jednak chciałem się upewnić bo to istne zło co wcześniej napisałeś.
tylko co z tego skoro liczy się wyłącznie zdanie krytyka growego. Tylko on może stwierdzić jak jest na prawdę.
Zagram to się wypowiem, bo mam dość grania w gry z przedziału od 7 do max 8+
A chciałbym zagrać w naprawę coś wyjątkowego i z tego co piszą to Zelda faktycznie taka jest.
Nastąpi to prawdopodobnie kosztem Pro bo wspaniale Sony oczywiście nie dopilnowało sprzętu i w takim Tomb nie zagra się w jedynym prawdziwym ustawieniu czyli 4k bo sprzęt się wiesza. Kto ma Pro to polecam sprawdzić sobie demo Tomba, ponoć w U4 czy innych losowych grach też niektore konsole się wieszają. Ogram jeszcze ze 3 gry, sprawdzę U4 i oddaje czy sprzedaje to w cholerę.
Tak. Po części w sferze hardware już się wydarzyło coś niedobrego. W przyszłości, gdzie nie byłoby żadnej konkurencji i jeden monopolista, mogłyby się dziać rzeczy gorsze. PS4 i XO były już na starcie przestarzałe (jedno bardzie, drugie mniej), oryginalna konsola PS4 powinna wyglądać jak teraz Pro, o XO nie wspominając... jeśli plotki o PS5 w 2018 okażą się prawdą, to tylko potwierdzi nieciekawą sytuację tej generacji konsol.
Niestety, ale taka prawda