Mrocz, nie uważam Cię za hejtera i dobrze mi się z Tobą dyskutuje (któryś raz to roztrząsamy ).
Więc bądź sprawiedliwy i prześledź wątek tej słynnej oceny w wątku.
DDoS przypuszczalnie to też sprawka jednej osoby, a tutaj radość jakby to była zorganizowana akcja prosto z centrali N.
Zresztą klikbaitowy tytuł z poly spowodował tutaj fetę wygranej wojny. Oczywiście bez czytania. Normalne? Nie sądzę
Pisałem do andryusha to nie do Ciebie
Bo z tobą normalnie się tutaj dyskutuje. I nie próbujesz mi niczego narzucać
Pozwolę sobie wyjaśnić, że ja patrzę na sprawę z szerszej perspektywy, a nie tylko tego małego umierającego forum
Jak przejrzysz serwisy growe to artykuł co chwila się pojawia, co chwila jest przytaczany
I czyja to zasługa? Hejterów? Jak sprawa jest nagłaśniana nawet przez serwisy co wystawiły maks ocenę Zeldzie? Czy jedna czy więcej osób stoi za atakami DDOS nie jest to istotne. Doprowadzili do sytuacji, że Zelda jest jednoznacznie kojarzona z recką 7/10 niezależnie od tego czy jest to clickbait czy nie. Powiem więcej, znając psychikę ludzką sporo sobie wkręci coś i zacznie się doszukiwać spisku i niektórzy pomyślą, że ta gra faktycznie zasługuje na ocenę 7/10
Prawda jest taka, że fanatyzm niektórych ludzi doprowadził do sytuacji która zaszkodzi ich ukochanej grze
Spójrz w temacie Zeldy, nawet Mnichu, który kupił Switcha dla Zeldy wypowiada się bardzo negatywnie o tych debilach związanych z aferą w okół tej recki
Więc sprawa jest wyraźnie po stronie psychofanów Nintendo, a że niektóre jednostki na tym forum bronią tych zachowań to stawia je w bardzo negatywnym świetle