Po co taki spam tym materiałem w innych tematach?
Ile ty masz lat 12-15?
Wcale bym się nie zdziwił
Na dodatek bzdura bo to zdecydowany krok do przodu w stosunku do wszystkich gier, która przy Horizon wyglądają jak past geny a nie tylko jakiś najładniejszy sandbox. Tak ją nazywanie to obraza dla tej gry.
Co niby od tej gry jest lepsze wizualnie?
Uncharted 4? Z bitmapami w tle, kwadratowymi cieniami, teksturami zalatującymi czasami N64. Nawet osławiona roślinność na tle tej z Horizon wygląda przeciętnie. Rozdzielczością? 1440p vs 1800p
Order? Z pasami na pół ekranu ukrywającymi grafike, masą bluru, mega imadłem. Te budynki w mieście, które fajnie są wykonane od środka czy na zewnątrz wymiękają przy zwykłej słomianej chatce ze setki w tytule od GG.
Kto twierdzi inaczej a ma tv Sony.
Uwaga Bait!Niech zmieni ustawienia ze szmata (tryb kino, gra) na moje
To mu szczena mimowolnie opadnie.Ta gra to znacznym przeskok, której raczej nic nie przebije. Ilość detali w scenerii zmiata wszystko razem wzięte.
Nawet w zapowiedziach nie widać nic co mogłoby konkurować.
GOW? Postać owszem będzie kopać, ale otoczenie z tego pokazu to przy HZD wygląda wręcz kiepsko.
Days Gone? Niby ładny sandbox, ale już w oczy rzucają się zdecydowanie słabsze tekstury i dużo gorsze otoczenie.
Tak w ogóle całe otoczenie z tej gry mogłoby służyć dla innych gier tzn. bijatyk (SC6 walka Mitsurugi vs Hwang w wysokiej trawie przy zachodzie słońca
) wyścigów (taka pustynia w nowym motorstorm
), strzelanin, w TLOU2 chciałbym aby tak las wyglądał itd.
Ta gra to taki Deep Down w jaskiniach, avatar w dżungli itp.
Nie ma i raczej nie będzie nic ładniejszego na tej generacji
Szanse aby to przebić ma tylko Kojima oraz kolejna gra GG.
No, ale czy to wyjdzie jeszcze na tej konsoli to nie wiadomo.