Oj jak boli.
Oczywiście w drugą stronę to nie działa i oceny nie są zawyżane przez bandę fanboi, gdzie często wbija dziecko, wystawi ocenę 10 i napisze jaka to gra nie jest zajebista nawet w nią nie grając.
Takie Tokyo Jungle? A jakie jest Tokyo Jungle? Grałeś w Tokyo Jungle? Skąd wiesz jak Tokyo Jungle sprzedawane w cenie 47zł ma się do dwu i półgodzinnego art dema sprzedawanego w tej samej cenie? Oczywiście Tokyo Jungle z założenia musi być ch**owsze od NAWET TAKIEJ PODRÓŻY, bo nie trąbi o nim każdy branżowy portal, który jest tym bardziej branżowy im więcej trąbi.
Zresztą w ogóle śmieszny jesteś, parę postów wyżej Bo mimo wszystko widać, że ludziom się gra podoba. Oceny zbiera pozytywne, komentarze graczy są pozytywne, grafika też się ludziom podoba....
, a teraz mi zarzuca, że sprawdzam 'User Score". Ale rozumiem, branżowe portale roztrąbiły w Mroczowej społeczności, swoimi ujebanymi od czipsów i zielonej wody paluchami, że HICIOR/POPULARNY/SPRZEDAŁ SIĘ BARDZO DOBRZE, to każdy kto się ośmieli nie zgodzić to DZIECKO-HEJTER.
Póki co to ty bardziej spinasz poślady niż ja
Zapominasz, że gadamy tylko o gierkach. Nie musisz się tak denerwować za każdym razem jak ktoś się z tobą nie zgodzi
I wskaż mi miejsce w moim poście gdzie piszę, że tylko w jedną stronę to działa? Wyraźnie napisałem o przypadku zarówno Killzone 2 jak i Gears Of War 2, ale ty oczywiście tego już nie zdołałeś wyczytać z mojego tekstu.
Po za tym fakt faktem, oceny częściej są zaniżane, niż podwyższane, głośne tytuły, zawsze mają gorsze oceny niezależnie na jaką platformę wyszły.
Co do pozytywnych komentarzy graczy, oceniam to po wielu serwisach i przeczytaniu tych komentarzy a nie wklejeniu suchej liczby, z portalu na którym dochodziło do licznych bójek fanboyów
Wyraźnie napisałem zarówno o recenzjach z serwisów jak i ocenach graczy by obie rzeczy brać pod uwagę. Ty sobie wyciąłeś natomiast samą ocenę "User Score" i to na dodatek z jednego serwisu, tylko dlatego bo zabolało cię jak parę tutaj osób stwierdziło, że ten rok akurat był lepszy dla Xbox360. Aż tak to boli?
A co do krytyki popularnych tytułów, żeby nie być Hejterem wystarczy KONSTRUKTYWNA Krytyka, ale nie dziwi mnie, że muszę ci to tłumaczyć.
Zresztą dla ciebie każdy kto cokolwiek pozytywnego powie o grze na Xboxa to od razu dla ciebie Xbot
czyli kolejny rok dla x360.
lata lecą, a w tym temacie nic się nie zmienia.
Imo, pierwszy rok dla xboxa po kilku latach
To samo chciałem napisać. Mało tego 2013 znowu się zapowiada, że będzie rokiem PS3.
Xbox360: Gears Of War Judgment (coś jeszcze?)
PS3: The Last Of Us, Beyond, God Of War: Ascension
Pewnie jeszcze coś na E3 zapowiedzą, ale i tak pewnie skupią się na nowych generacjach, więc sytuacja raczej nie zostanie zmieniona.