@Iras
A to, ze w momencie kiedy wraz z Judaszem bobmardowaliście mnie minusami, a zaprzyjaźnieni ludzie z forum plusowali żeby zrównoważyć to się zgadza. Temu nie przeczę. Ale nigdy sam sobie nie wystawiałem plusów. Co do multikont, to nie musiałem się nikomu do niczego przyznawać, bo nikt o to nie pytał. Poza tym wiele osób wiedziało, że konto kaszkietowy to moje drugie konto (ci bardziej inteligentni skapnęli się praktycznie od razu i zasypali mnie PM'kami w odpowiedzi na które nie ukrywałem, że kaszkietowy to BoBaN). A mniej inteligentnych kręciłem w jajo ile się dało. Szczególnie tych, którzy chcieli bardzo wyje**ć mnie z forum. Dopiero Judaszkowi udało się podstępem to odkryć. Tyle, że wtedy było już za późno, bo wszyscy co mieli wiedzieć o kaszkietowym, to o nim wiedzieli i dlatego nie poniosłem praktycznie żadnych konsekwencji. To jest właśnie najzabawniejsze, że tobie i Judaszkowi wydaje się, że możecie mieć jakiś wpływ na to forum, a w rzeczywistości jedyne co możecie, to podrapać się po jajkach i powąchać se rękę.