tak na oko killzone ma z 2-3 razy więcej poligonów
Cytat: Wulfen w Marca 27, 2013, 23:21:33 pmtak na oko killzone ma z 2-3 razy więcej poligonówGdzie? Bo ja nie widze. Elementy ubioru sa albo kanciaste albo kwadratowe.Poza tym geometria tych paproci na pierwszym screenie wymiata ; Prawdziwy next-gen obok Crysisa.
Minecraft has exceeded six million sales on XBLA, according to developer 4J Studios. “Minecraft: Xbox 360 Edition has now sold over six million copies,” the studio announced via Twitter. Mojang revealed the game’s astonishing performance across all formats at the end of last year, with XBLA, PC and mobile versions shifting 500,000 on Christmas day. Mojang is now also considering bringing Minecraft to PSN, while the 360 version will hit retail shelves next month.
Z tego filmiku wynika, że jak ktoś kupił 4 tytany, żeby pograć w rozdziałce 2560x1600 to przepłacił 8400zł.
A tak poza tym - Witam
Cytat: Master_666 w Marca 29, 2013, 12:53:21 pmZ tego filmiku wynika, że jak ktoś kupił 4 tytany, żeby pograć w rozdziałce 2560x1600 to przepłacił 8400zł.Na obecną chwile kupując cokolwiek z nvidia przepłacasz WastedGuy Witaj, aleś se dział wybrał na pierwszy post
Najlepszym przykładem jest fakt, że gra obsługuje tylko DX11.
@WulfenPrzy wyłączonej teselacji czego się spodziewałeś? We wszystkich tech-demo CE3 stawiany był nacisk na tą technologię. Sądzę że nawet przy tworzenie topologi modeli brali pod uwagę, że model będzie podlegał teselacji. Najlepszym przykładem jest fakt, że gra obsługuje tylko DX11.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)A tak poza tym - Witam
Ave next generacja która na pół roku przed premierą niedomaga lol.
KKRT już troluje na Beyond3d - oczywiście według niego najnowsze demo UE4 nigdy nie ruszy na PS4
CytujAve next generacja która na pół roku przed premierą niedomaga lol.gears of war na x360 tez wygląda gorzej od tech dema ue3 z 2004 roku(szczególnie tekstury pocięli), za to gears of war 3 już przebija to tech demo.pewnie tak samo będzie teraz, niby konsole nie dają rady a za 3 lata zobaczymy gry z dużo lepszą grafą od tego tech dema.
Ale tu tną tech dema, a nie gry.