Wniosek jest jeden. Na padzie da się komfortowo grać w fps'y, ale nikt poważny, kto zagrał na pc na klawiatura+myszka nie napisze, że w fps'y lepiej się gra na padzie
A teraz daj mi cytat z tej dyskusji, gdzie napisałem, że pad>k+m?
Na padzie da się komfortowo grać w fps'y
Ciszę się, że w tej sprawie wszystko stało się jasne.
W jakim sensie "odpowiedniki", bo nie wiem, jak traktować Twój post?
W sensie dopieszczenia.
Czyli KZ2, R:FoM, R2 (nie wiem, jak reszta, bo nie grałem) zyskają na precyzji i sterowaniu, jakby podłączyć myszkę i klawiaturę i stają w szranki pod tym względem np. z CS'em (porównanie z dupy, ale wiadomo, o co chodzi)? Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
1. Przez dopieszczenie miałem na myśli balans, mnogość opcji/trybów i komfortową rozgrywkę na dedykach. A teraz patrz punkt 2, bo łączy się z punktem 1.
2. Po co KZ2 itd. ma wstawać w szranki z CS, skoro kupując go, ktoś kto chce bawić się w klanówki nie gra na ludzi grających w CS tylko w KZ2? Typ odpala sobie klanóweczkę i wie, że gra na kolesi używających DS3, którzy mają takie same szanse jak on.
Mam nadzieję, że wreszcie się rozumiemy.
Ehe. Ale się rozpisałeś. DMC dalej boli?
nie, po prostu pisanie, że resistance jest dla fpsów tym, czym gt dla ścigałek musi świadczyć o twojej marnej znajomości shoterków
rozwinąłeś myśl do jednego zdania. Brawo. Teraz postaraj się wypocić jakieś argumenty.