Mi się wydaje, że konsola to jednbak powinna być głównie do gier.
Nie koniecznie, kwestia wymagan i uzytkowania, ja na X0 mam wszystko, wlacznie z kablowka, mase roznych kanalow premium, netfilx, etc i wszytko generalnie jade na x0. Koncze grac, wrzucam sobie HBO i ogladam Prometeusza
Jasne, że fajnie, że konsola takie rzeczy oferuje, ale mimo wszystko całość powinna się skupiać na GRACH. Bo jak nie to się z tego zrobi rozlazłe "coś" na co będą wychodziły głównie gierki jak na ajfony i androidy.
Patrzac na to przez prymat gracza to jak najbardziej, wiadomo ze dla nas graczy gry zawsze beda najwazniejsze ale na samuch graczach firmy produkujace konsole nie zarobia tyle, ile by tego chcialy i w jakis sposob staraja sie trafic do wiekszej ilosci domow.
Ja nie mam nic przeciwko wszyskim dodatkom, multimediom, blokowaniu uzywek czy tez nawet always online, tak dlugo, jak beda wychodzic na dany sprzet gry. Jesli stanie sie tak, ze wszystko inne bedzie a gier brak, to jak wiekszos graczy, po prostu to oleje i juz.
Martwil bym sie, jesli Xbox byl by jedyna konsola do grania, ale z racji tego ze nie jest, to zawsze jest alternatywa. WiiU juz mam, PS4 rowniez kupie, wiec jesli Microsoft nie zaoferuje mi czegos, czego chce lub potrzebuje to nie kupie i juz, bede gral nadal na X0 a mam w co, bo zaleglosci na kilka lat