a tu wrzucają typa prywatne foty
połamani wszyscy Myślałem że skomlenie o bana to już wszystko na co was stać, a tu wrzucają typa prywatne foty - nieźle naprawdę godne podziwu..
Aczkolwiek moglibyście już skończyć o nim pie**olić na okrągło, już go nie ma i nie będzie a wy ciągle to samo, chyba coś nie tak z wami:-(
Aczkolwiek moglibyście już skończyć o nim pie**olić na okrągło, już go nie ma i nie będzie a wy ciągle to samo, chyba coś nie tak z wami:( Lepiej zacznijcie się ciąć i gierki.
Ale się syf zrobił w tym temacie...
I co teraz? PS4 wygrało na GO? Bo teraz ani blacharni ani Xbotów, SDF zajeło całe terytorium
Cytat: Wooyek w Czerwca 28, 2013, 10:56:12 amAczkolwiek moglibyście już skończyć o nim pie**olić na okrągło, już go nie ma i nie będzie a wy ciągle to samo, chyba coś nie tak z wami:( Lepiej zacznijcie się ciąć i gierki. Tymczasowa euforia, a do tego Magiq coś pierdoli o połamaniu i prywatnych fotach, które są opublikowane w internecie przez rajkosza.
Wyciekł gameplay z Driveclub;
O ja pierdzielę Co za biedota Ach ta masa superszybkiego RAMu, te hajres tekstury i zajebisty zasięg, oraz otoczenie pełne szczegółów
To jest GTA IV. Nie sądziłem, że to przejdzie.