Zalecam trochę pokory do własnej osoby i dopuszczenia do siebie faktu, że inni jednak mogą mieć rację.
Tak. Daj swoje PSNid.
Nie mam na nim żadnego pucharu istnieje tylko po to aby pobrać giere, która jest tylko w PS Network dostępna. Gram głównie na Xe na nim mam około 40000 MP jak kogoś to interesuje.
anonim1979 pół godziny temu Oceniono 3 razy -1 @maciek_it Jest słabszy w GPU ale bez przesady są miejsca gdzie jest też szybszy - problemem jest to że SDK na X1 na razie zasysa - sterowniki/API jest tak marne że mimo szybszego procesora i większej przepustowości pamięci do CPU i to DDR3 z mniejszymi opóźnieniami! benchmark CPU na X1 wypadł gorzej niż na PS4. Sam sprzęt jest trudniejszy do programowania i dopóki deweloperzy nie opanują/ nie będą mieli czasu na napisanie silników wykorzystujących ESRAM i inne możliwości X1 (dodatkowe układy, display planes z dynamiczną rozdzielczością na poziomie sprzętowym) to różnice będą jakie są. Z czasem różnice będą się zmniejszać i tyle. Na razie to na X1 są te exclusivy - chyba że my z innego roku nadajemy?
Kuźwa... Miało być f2p, a wyszło 50-60 złotych na miesiąc?
A tu nie będzie mikropłatności??
in some cut-scenes we see a drop to 900p on Microsoft's system
Wygooglałem. Mają.To teraz tak powiedzmy ze mam xboxa. Gra 239 zł + 630 zł abonament roczny + 200 zł gold roczny + 'mikro'transakcje. No oferta życia
Next-Gen Face-Off: Tomb Raider Definitive EditionThe last word. Cytuj in some cut-scenes we see a drop to 900p on Microsoft's system
Cytat: Juras w Stycznia 29, 2014, 19:07:21 pm Next-Gen Face-Off: Tomb Raider Definitive EditionThe last word. Cytuj in some cut-scenes we see a drop to 900p on Microsoft's systemCoś mi się wydaje, że jedyny w ciągu pół roku prześcignie PS3 pod względem zjebanych portów
Cytat: el becetol w Stycznia 29, 2014, 00:51:42 amWygooglałem. Mają.To teraz tak powiedzmy ze mam xboxa. Gra 239 zł + 630 zł abonament roczny + 200 zł gold roczny + 'mikro'transakcje. No oferta życia To jeśli maja coś więcej niż jakieś głupie ubranka jak w wowie co nic nie dają, to niezły skok na hajs...
Cytat: Iras w Stycznia 29, 2014, 19:15:38 pmCytat: Juras w Stycznia 29, 2014, 19:07:21 pm Next-Gen Face-Off: Tomb Raider Definitive EditionThe last word. Cytuj in some cut-scenes we see a drop to 900p on Microsoft's systemCoś mi się wydaje, że jedyny w ciągu pół roku prześcignie PS3 pod względem zjebanych portów W przypadku PS3 i X360 to partacze robili gierki i nie umieli wykorzystać mocniejszej sprzętowo PS3.
90% partaczy w branży .
Albo wersja od Irasa = wszyscy są w kieszeni MS.
Some people just prefer worse solutions, what You can do. But yeah, its annoying that they try to justify it with logic, until proven wrong.
Cytat: CryEngineSpecjalistSome people just prefer worse solutions, what You can do. But yeah, its annoying that they try to justify it with logic, until proven wrong.
Tesselacja Ciekawe kiedy master race wytoczy działa o nazwie 4K.
Udręka i ekstaza – mój pierwszy raz na konsoli