Czy ja wiem czasami wiecej wnosza niż konkurencja. Na poprzedniej całkiem sporo.
- zrobili najbardziej przyjazna konsole dzieki temu giery multi zazwyczaj wygladały lepiej a dla mnie to ma bardzo duże znaczenie
- kapitalna trylogia Gears of War gdzie nawet seria Uncharted nie potrafiła utrzymać godnego poziomu serii tak jak Epic to zrobiło
- znajdz strzelanine specjalnie robioną na Sony, która ma taką sprzedaż jak seria Halo
- pad dużo bardziej wygodniejszy
- konsola Xbox 360 w wersji slim nie wygląda jak tani badziwe z rynku w przypadku slimów konkurencji
- MS pointy o wiele bardziej wygodne do odczytania niż trofea
- kinect
Wymieniać można dalej, ale po co i tak tego nie zrozumisz.
Ze co? xbox przy ostatnich 2-3 lat praktycznie nie istniał, brakowało prawdziwych killerów, co do reszty bełkotów, to multiplatformy też w ostatnich latach wyglądały lepiej na PS3, chodzby nowe GTA5, castelwania, TR, co do pada, to kwestia gustu, dla mnie niesymetryczne rozmieszczenie analogów jest męczarnią. kinekt, really?
Co tam wyglądalo lepiej
GTA5- tylko i wyłącznie dlatego że tekstura sie doczytywała na pustyni na Xe jak nie puszczałeś z płyty. Zajebista różnica bez znacze nie dla osoby która nie instalowala drugiej pluty. Dodam także że animacja mniej skacze na X360.
Tomb Raider- troche ostrzejszy obraz a poza tym reszta gorsza np. doczytywanie się tekstur, przycinki oraz gorszy kontrast plus drobne bugi
Castlevania akurat na Xe ma lepszą animacja a wygląda tak samo. Także coś Ci sie pomyliło.
Tak te giery to i tak wyglądają porównywalnie o co powiesz na reszte:
Resident Evil 5
RDR dużo gorzej
TTT2 tekstury to packa na PS3
Seria NBA2K tutaj bardzo źle w porównaniu z X360
Bioshock na PS3 packa
GTA4 na PS3 to jakaś wersja alfa?
Assassins Creed
Splinter Cell: DA tragedia
Seria Call of Duty
Metro:LL głównie rozdzielczość
Soul Calibur 4 to samo
Bioshock Infinite tak jak wyżej
Sleeping Dogs prawie wszystko
Batman Arkham Origins spadki animacji na PS3
Dalej mi sie nie chce wymieniać bo jeszcze sie okaże że wszystko wygląda bądź rusza sie lepiej na Xbox 360.
Zresztą mniejszą rozdzielczość w duzej liczbie tytułow można wymieniac bez końca tak samo jak większe spadki animacji. Jest jakaś giera na multi która ma wiekszą rozdzielczosć na PS3. W prawie kazdej grze jest na niekorzysć PS3.
Do gier multi jeśli chodzi o grafe PS3 się nie nadaje.
Kinect lepszy jednak niż PSmove
.
Głupie dekle xboxowe Komfort samochodu też potraficie ocenić po zdjęciach?
Gracze są nowym padem zachwyceni, ale jpegowi znawcy wiedzą lepiej
Ty i tak nie grasz w giery także twoje zdanie nikogo.