Spostrzegałem cię jako kolesia preferującego bardziej Xboxa 360 
360tka nie może narzekać na gry jak i na nowe zapowiedzi !
Ja od XO? Hmm...byłem bardzo przychylny 360-tce dopóki nie zaczęły do mnie dochodzić ciągle informacje o wadliwości tej konsoli. Poza tym, Kane & Lynch jest oficjalnie zapowiedziany na PS3, więc jestem spokojny (teraz niech tylko zapowiedzą konwersję SC:Conviction!). Kupując PS3 będę przynajmniej pewny jej jakości, bo uważam, że Xbox jest (uwaga, nie bić!) złym sprzętem - co chwila docierają słuchy, że komuś padła konsola, i właśnie przez to przestałem go brać pod uwagę, bo wcale nie mówię, że nie miałbym w co na nim grać, bo gierki ma zacne (Dead Rising, Lost Planet oraz Mass Effect i Alan Wake w przyszłości). Kiedy jakaś świetna gra (vide SC5 - to będzie murowany hit

) zapowiadana jest jako Xbox360 exclusive, to wpienia mnie tylko to, dlaczego ten sprzęt jest taki wadliwy, bo jeżeli zrobią coś z awaryjnością to wtedy będę spokojny, i znów XO będzie mógł być brany przeze mnie pod uwagę gdyby nie było wystarczająco dużo kasy na PS3. Powiedziałem co myślałem, i mam nadzieję, że będę zrozumiany