marcinps3 - tak jest, a podłączenie hmm nawet podłączanie szaraczka sprawia przyjemność

.
Jeśli mnie pamięć nie myli i coś mi się nie pogmatwało to czarne PSX'y był w jakiś sposób powiązane z Net Yaroze czyli tym całym oprogramowaniem do robienia prostych gierek na szaraka. Parę z takich tytułów trafiło na dema dodawane do oficjalnych PSM'ów. Jedna z nich o takich rakietkach była bardzo grywalna i pochłonęła mi sporo czasu na multi z kumplem.
Się nie mylisz.
Ja dokładnie pamiętam czarne PSX, często spotykane były filmiki powiązane z Net Yaroze i czarnymi PSXami na demonstracyjnych nośnikach PSM. Ba, nawet były specjalne działy na takich nośnikach gdzie było można spróbować, często nawet kilkadziesiąt gierek zrobionych poprzez Net Yaroze.

A teraz najlepsze te rakiety o których mówisz i multi - było GENIALNE. Dokładnie pamiętam te pozycję ale nie mogę sobie przypomieć tytułu a szkoda, bo gra na prawdę mega grywalna.
Chodzi Ci o te trójkąciki/piramidki 2D którymi się latało i nie można było nic dotknąć, bo koniec? Oczywiście mogliśmy też toczyć walki z kumplem - strzelać:D.
Gra była na prawdę świetna!
Opublikowane: Maj 11, 2008, 22:20:48
A poza tym mam wszystkie gry jakie miałem na PSXa i kilkadziesiąt tych całych czarnych kultowych płytek z demami z PSM i innych magazynów. Będę musiał poszukać, może gdzieś znajdę tę grę.