doktor Robotnik napisał:
Brak twardego dysku to nie tylko nonsens, ale i zwykła głupota.
powiedz to też Bill'owi.
To prawda że xbox 360 wupuścil konsole w 2 wersjach, jednak uboższej wersji nikt nie kupuje.
Co więcej niektórzy developerzy zapowiedzieli że ich gry będą chodziły tylko i wyłącznie na xboxach z twardzielem.
Tak więc ps3 bez twardego dysku jest dla mnie niepojęte.
Gdzie więc umieścimy te wszystkie multimedia , prezentacje , dema gier, bo chyba nie na blu-rayu.
Naprawdę nie mogę zrozumieć , co ludzie widzą w nośniku blu-ray?
Filmy sobie na blu-rayu puścicie? A czy wy ludzie w ogóle macie pojęcie ile takie filmy na tym nośniku będą kosztować. Same minusy ma ta technologia , trochę więcej pojemności od HD DVD , a zupełnie inny a przez to drogi cykl produkcyjny.
No ale sony się uparło i na siłe wklada ten niedorobiony wynalazek do swojej nowej konsoli, natomiast my gracze mamy dopłacać do ambicji panów z Sony.
Jeszcze ludzie żyjący w normalnych wysokorozwiniętych krajach mogą mysleć o wykorzystaniu bluraya za kilka lat , ale tu w naszym polskim zaścianku, filmy na blurayach?
No i ten nieszczęsny cell ,dziwactwo jakich mało, no ale co tu dużo gadać pokręcona konsola to i pokręcona polityka.
Jedno się sony naprawdę udaje, a mianowicie podniecanie ludzi swoją nieistniejącą konsolą, i nie mówcie mi tu o jakiś devkitach , na devkitach się nie gra , tylko na finalnym produkcie.