Autor Wątek: [archiwum] Playstation 3 - Temat główny  (Przeczytany 1074647 razy)

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
Odp: [archiwum] Playstation 3 - Temat główny
« Odpowiedź #20440 dnia: Stycznia 06, 2011, 15:37:32 pm »
tak cię boli możliwość grania na piratach, że aż sam już nie czerpiesz z tego przyjemności? o_O
o CZYM PIEPRZYSZ Z ŁASKI SWOJEJ?
Fajnie, spierdolmy granie tysiącom, żeby kilkudziesięciu geniuszy mogło się wykazać i jeden z nich mógł sprzątać kubki po kawie w Santa Monica...

to może rozwiń, bo wychodzi na to, że źle cię zrozumiałem.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #20441 dnia: Stycznia 06, 2011, 15:40:30 pm »
Twój brak wiedzy na temat branży i tego czym jest demoscena mnie rozp**rdala. Niewiedza nie jest argumentem. Nie będę tego ciągnął dalej bo kompletnie pier**lisz od rzeczy i nie dociera do ciebie nic co napisze. EOT ignorancie.
Fajnie, spierdolmy granie tysiącom

Niby w jaki sposób ci to granie spierdoli?

Piractwo było na ps1 i ps2 i jakoś nie widzałem żeby mi granie spierdoliło.

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #20442 dnia: Stycznia 06, 2011, 15:46:27 pm »
Może chodzi im o cheaterów w grach multi. Faktycznie jeśli sony i producenci nie zrobią z tą sytuacją absolutnie nic to takowe mogą się pojawić, tylko że mamy patche i banowanie konsol. O łał, dzięki temu w następnych grach i nowych konsolach będą mogły powstawać silniejsze zabespieczenia, ale ciiiii.

Juras

• Sonoklap
  • Major Hermaszewski
  • Reputacja: -9967
« Odpowiedź #20443 dnia: Stycznia 06, 2011, 15:49:41 pm »
Twój brak wiedzy na temat branży i tego czym jest demoscena mnie rozp**rdala. Niewiedza nie jest argumentem. Nie będę tego ciągnął dalej bo kompletnie pier**lisz od rzeczy i nie dociera do ciebie nic co napisze. EOT ignorancie.

Grałeś po sieci w np Monster Hunter? Auto leczenia, kluczowe przedmioty (key itemy) w plecaku w nieskończonej ilości, unikatowy ekwipunek z questów, które były jeszcze niedostępne i takie tam.  Pliki w takich grach jak Demon's Soul czy White Knight Chronicles sa przechowywane na dysku konsoli ( te same postacie w trybie off/on), więc <świeczka>.
O drugiej problemie wspomniał Iras.

Wiadomość scalona: [time]Styczeń 06, 2011, 15:53:46 pm[/time]
Może chodzi im o cheaterów w grach multi. Faktycznie jeśli sony i producenci nie zrobią z tą sytuacją absolutnie nic to takowe mogą się pojawić, tylko że mamy patche i banowanie konsol. O łał, dzięki temu w następnych grach i nowych konsolach będą mogły powstawać silniejsze zabespieczenia, ale ciiiii.
Już widzę jak patchują namiętnie dwuletnie gry i zatrudniają sztaby Game Masterów do pilnowania porządku...i zmień to s na z.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2011, 15:55:14 pm wysłana przez Jurass »

grimkenshiro

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #20444 dnia: Stycznia 06, 2011, 16:07:39 pm »
Ehh dokladnie.. uj z piractwem ale cheatrow online nie chce... bedzie jak na xboxie co chwila zaproszena do zmodyfikowanych lobby itd :/

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #20445 dnia: Stycznia 06, 2011, 16:10:53 pm »
na pececie jakoś sobie z tym radzą.zresztą jak będzie syf w online to nie z powodu hakerów ale opieszałości sony i producentów gier. 

grimkenshiro

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #20446 dnia: Stycznia 06, 2011, 17:45:37 pm »
Jak sobie radza ? na PC nie da sie grac online.. wlasnie gram na ps3 ze wzgledu na to ze nie ma cheterow online... Na PC jedyny sposob na normalna gre to serwery prv gdzie admini sprawdzaja graczy i rozsylaja bany jak trzeba...

Juras

• Sonoklap
  • Major Hermaszewski
« Odpowiedź #20447 dnia: Stycznia 06, 2011, 18:04:24 pm »
na pececie jakoś sobie z tym radzą.zresztą jak będzie syf w online to nie z powodu hakerów ale opieszałości sony i producentów gier.  
Wiadomo, że jakoś sobie radzą skoro cała "save data" jest przetrzymywana na serwerach. Serwer papa-cały dorobek "growy" papa.
Konsolowy Sacred 2 czy też Demon's Souls pozwala grać tą samą postacią w obu trybach. I teraz się to ma zmienić? pier**le...
Po drugie z tym radzeniem, pograj jakiegoś mmo ( na oficjalnym serwie zeby bylo śmieszniej) na pc, zobaczysz ile syfu.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #20448 dnia: Stycznia 06, 2011, 21:08:28 pm »

Grałeś po sieci w np Monster Hunter? Auto leczenia, kluczowe przedmioty (key itemy) w plecaku w nieskończonej ilości, unikatowy ekwipunek z questów, które były jeszcze niedostępne i takie tam.  Pliki w takich grach jak Demon's Soul czy White Knight Chronicles sa przechowywane na dysku konsoli ( te same postacie w trybie off/on), więc <świeczka>.

Ok, przekonałeś mnie. To faktycznie będzie problem.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #20449 dnia: Stycznia 06, 2011, 21:51:45 pm »
Wiadomo, że jakoś sobie radzą skoro cała "save data" jest przetrzymywana na serwerach. Serwer papa-cały dorobek "growy" papa.
Konsolowy Sacred 2 czy też Demon's Souls pozwala grać tą samą postacią w obu trybach. I teraz się to ma zmienić? pier**le...
Po drugie z tym radzeniem, pograj jakiegoś mmo ( na oficjalnym serwie zeby bylo śmieszniej) na pc, zobaczysz ile syfu.

w te gry co ja grałem, dość dużo, akurat syfu nie było, tzn. był kontrolowany bardzo dobrze. no ale racja, dla wielu gier już istniejących może to być problem.

prart

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 95
  • PSN ID: prarts
« Odpowiedź #20450 dnia: Stycznia 10, 2011, 09:37:20 am »
Całe to pierdolenie o homebrew jest niestety pierdoleniem - 99,99% ludzi z przerobioną konsolą wykorzystuje ją do piratów a nie do emulatorów/media playerów/itp.
Co z tego, że geohot wypuści CFW, z jak się zarzeka, brakiem możliwości odpalania piratów jak kilku innych już kończy budować swoje własne CFW z taka możliwością. Na bazie 3.55, z pełnym online, w każdej chwili można wrócić do oficjalnego 3.55 a nawet cofać się z wersjami (downgrade). Będzie zaraz update? No problem, już patchują ver_selfcheck, wystarczy w pliku konfiguracyjnym wpisać z palca dowolna wartość i już - konsola nie woła o update i raportuje na serwer najnowszą wersję. Pełna samowolka i swawola. Do robienia demówek? Tak kur**, jasne...

Kyokushinman

• Gagarin
  • Reputacja: 171
  • KRYTYK GROWY
« Odpowiedź #20451 dnia: Stycznia 10, 2011, 14:44:41 pm »
W chu** byście grali gdyby nie złamane sprzęty, demoscena, homebrew, otwarte źródła i ci źli przebrzydli hakierzy. Zobaczymy za kilka miechów jakie demka się pokarzą na plejku, sporo koderów znajdzie prace i dopiero będziecie mogli fapować nad mocą ps3.
Ale niee, ch**, wy widzicie tylko piractwo. Na które swoją drogą jest już sporo za późno i jedyne co się faktycznie stanie to to że sony podskoczy delikatnie wskaźnik sprzedanego sprzętu w wypizdowach pokroju polski.
Wpis. W dodatku sprzedawanie używanych gier też dużo od piractwa lepsze nie jest ;).

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #20452 dnia: Stycznia 10, 2011, 15:00:51 pm »
W chu** byście grali gdyby nie złamane sprzęty, demoscena, homebrew, otwarte źródła i ci źli przebrzydli hakierzy. Zobaczymy za kilka miechów jakie demka się pokarzą na plejku, sporo koderów znajdzie prace i dopiero będziecie mogli fapować nad mocą ps3.
Ale niee, ch**, wy widzicie tylko piractwo. Na które swoją drogą jest już sporo za późno i jedyne co się faktycznie stanie to to że sony podskoczy delikatnie wskaźnik sprzedanego sprzętu w wypizdowach pokroju polski.
Wpis. W dodatku sprzedawanie używanych gier też dużo od piractwa lepsze nie jest ;).
tak samo jak sprzedawanie używanych samochodów :lol:

Kyokushinman

• Gagarin
  • KRYTYK GROWY
« Odpowiedź #20453 dnia: Stycznia 10, 2011, 15:19:03 pm »
tak samo jak sprzedawanie używanych samochodów :lol:
Z tym jest troche inaczej panie. Miałem głównie na mysli osoby które kupują tytuł za 200zł (przechodzą) i sprzedają za 180zł. Giera za 20 zł zaliczona :o. Piraty niektóre są droższe :P he he.

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #20454 dnia: Stycznia 10, 2011, 17:56:32 pm »
Ja czasami drożej o20zł sprzedaje jak kupiłem :lol: :P

Johnny B. Goode

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #20455 dnia: Stycznia 10, 2011, 18:03:23 pm »
Ja czasami drożej o20zł sprzedaje jak kupiłem :lol: :P
WPIS!!! Co z tego, przecież nie zabronią mi sprzedawać gier. Częściej jest ze kupi się grę za 160 a sprzeda za 180 :D

prart

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #20456 dnia: Stycznia 11, 2011, 08:07:01 am »
Kolejne pierdolenie.
Kupno gry za 200 zł i późniejsza jej wędrówka z ręki do ręki (x kolejnych użytkowników) - wydawca chciałby 200 zł*x ale przynajmniej dostaje 200 zł*1.
Kupno pirata - wydawca dostaje chu** w waflu 200 zł*0.

Sprzedawanie używanych gier jest DUŻO lepsze od piractwa.

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #20457 dnia: Stycznia 11, 2011, 08:38:19 am »
Sony: 20 PS3 Exclusives Coming In 2011, Here’s A List [Sony Reveals The List Of 2011 Exclusive PlayStation 3 Games]

Ar tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel (March)
Hyperdimension Neptunia (February)
The Ico and Shadow of the Colossus Collection (Spring)
inFAMOUS 2 (2011)
Journey (2011)
Killzone 3 (22nd February)
The Last Guardian (Holiday 2011)
LittleBigPlanet 2 (18th January)
MLB 11 The Show (8th March)
MotorStorm Apocalypse (Spring)
No More Heroes: Heroes’ Paradise (Autumn)
PixelJunk Shooter 2 (2011)
PlayStation Move Heroes (Spring, 2011)
Ratchet & Clank: All 4 One (Autumn)
Resistance 3 (6th September)
SOCOM 4 (2011)
Sorcery (2011)
Twisted Metal (2011)
Uncharted 3: Drake’s Deception (1st November)
Yakuza 4 (15th March)

http://nexus404.com/Blog/2011/01/11/sony-20-ps3-exclusives-coming-in-2011-heres-a-list-sony-reveals-the-list-of-2011-exclusive-playstation-3-games/

prart

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #20458 dnia: Stycznia 11, 2011, 09:11:46 am »
Kolejny zajebisty inaczej efekt pełnego otwarcia PS3 - są już instrukcje, jak edytować save z GT5. Można zrobić 100% progresu, kasę, odblokowywać poszczególne puchary itp wszysko w dość prostym edytorze. Można też pobrać gotowca (wszystko na złoto, wszystkie samochody, full kasy itp) i wyedytować go, żeby działał na naszym koncie i jazda. GT5 to pikuś, bo koni mechanicznych samochodowi raczej się nie doda tym sposobem (tym bardziej umiejętności), ale co z jakimiś RPG, jak sobie statsty będą podciągać do online? ZUO

andryush

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 120
« Odpowiedź #20459 dnia: Stycznia 11, 2011, 09:23:04 am »
Hack dla hombrew...

Gówno prawda - dla cwaniactwa i piractwa i lamerstwa.
Nawet jesli miało by wyjść jakieś sensowne hombrew, to jakis odtwarzacz z obsluga napisow txt. To wszystko. Reszte emulatorow mamy na pc.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #20460 dnia: Stycznia 11, 2011, 15:11:51 pm »
GT5 to pikuś, bo koni mechanicznych samochodowi raczej się nie doda tym sposobem (tym bardziej umiejętności), ale co z jakimiś RPG, jak sobie statsty będą podciągać do online? ZUO
Takie haxy w MMO bez bana to nie w tym stuleciu.

Juras

• Sonoklap
  • Major Hermaszewski
« Odpowiedź #20461 dnia: Stycznia 11, 2011, 16:16:02 pm »
Kolejny zajebisty inaczej efekt pełnego otwarcia PS3 - są już instrukcje, jak edytować save z GT5. Można zrobić 100% progresu, kasę, odblokowywać poszczególne puchary itp wszysko w dość prostym edytorze. Można też pobrać gotowca (wszystko na złoto, wszystkie samochody, full kasy itp) i wyedytować go, żeby działał na naszym koncie i jazda. GT5 to pikuś, bo koni mechanicznych samochodowi raczej się nie doda tym sposobem (tym bardziej umiejętności), ale co z jakimiś RPG, jak sobie statsty będą podciągać do online? ZUO
Właśnie o tym pisałem...

Wiadomość scalona: Stycznia 11, 2011, 16:20:27 pm
GT5 to pikuś, bo koni mechanicznych samochodowi raczej się nie doda tym sposobem (tym bardziej umiejętności), ale co z jakimiś RPG, jak sobie statsty będą podciągać do online? ZUO
Takie haxy w MMO bez bana to nie w tym stuleciu.
Gdzie Ty na konsolach masz MMO (tu i tak se w save nie pogrzebią bo "on siedzi" na serwie)? Parę pozycji z trybem multi, gdzie bana prędzej wyłapiesz za brzydkie słówko na forum niz czity w grze.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2011, 16:20:27 pm wysłana przez Jurass »

Kyokushinman

• Gagarin
  • KRYTYK GROWY

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #20463 dnia: Stycznia 12, 2011, 14:00:14 pm »
Sony ma możliwość banowania spiraconych PS3? Pytam, bo już różne opinie słyszałem. A tak w ogóle, to PSX i PS2 zostało złamana znacznie wcześniej, a nie przeszkodziło to Sony zarobić na tych maszynkach. Teraz sprzedaż PS3 pewnie pójdzie do góry, a najlepsze gry będą nadal sprzedawać się na poziomie 2-5 mln.

http://www.ps3site.pl/sony-moze-zbanowac-przerobione-konsole/61661/

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
« Odpowiedź #20464 dnia: Stycznia 12, 2011, 18:52:47 pm »
Sony ma możliwość banowania spiraconych PS3?
Na 99% tak.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #20465 dnia: Stycznia 12, 2011, 18:57:54 pm »
Na 99% tak.
To już niedługo będę posiadaczem zbanowanej PS3. :- )

Marins

• Gość
« Odpowiedź #20466 dnia: Stycznia 13, 2011, 10:11:45 am »
Na 99% tak.

Niech banują to co teraz dzieje się np w MW2 na serwerach to jest jeden wielki żal. Jak tak mają wyglądać rozgrywki online po spiraceniu konsol to pozdro  :evil:

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #20467 dnia: Stycznia 13, 2011, 10:18:28 am »
A co się dzieje w MW2?

Marins

• Gość
« Odpowiedź #20468 dnia: Stycznia 13, 2011, 10:49:28 am »
A co się dzieje w MW2?

Co 4 serwer na który wbije jest shakowany. Przed grą widać jak host ma dostęp do panela i dzięki niemu może sobie robić na co ma ochotę. Ustawia respy, wygląd mapy, to z jaką bronią gramy widzi na radarze przeciwników, jednym strzałem zabija wszystkich itd no wszystko. Wcześniej tego nie było tak mi się wydaję.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #20469 dnia: Stycznia 13, 2011, 10:53:45 am »
Aha, to zajebiście. :-? :-? :-?

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #20470 dnia: Stycznia 13, 2011, 10:59:07 am »
Gra pt. CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 okazała się ogromnym sukcesem komercyjnym - Activision wciąż liczy kapuchę, nadjeżdżającą do siedziby firmy wywrotkami. Produkcja Infinity Ward (dev.) ma również wielu antyfanów, być może więc z grona takich niezadowolonych graczy pochodzi haker lub grupa hakerów, którzy dobrali się grze do d**y. Mam na myśli wersję na PlayStation 3, którą spotkało nie byle jakie nieszczęście. Otóż hakerzy uruchamiają God Mode, aktywują możliwość strzelania przez ściany, szybkie bieganie itp. Mało tego, jeśli trafisz na żartownisia, po rozegranym meczu mogą zostać wykasowane Twoje statystyki, a co za tym idzie - stracisz dodatki do giwer, tytuły, emblematy. Mało tego, w menusach rankingowych ujrzeć możesz tekst “YOU GOT F****** OWNED!!!”.

Ponoć społeczność informowała o problemie na oficjalnym forum gry pod koniec grudnia ub. r., lecz moderatorzy zdawali się przymykać oko na te rewelacje. Robert Bowling, szef pionu społecznościowego, również milczy. Z pewnością developer czuje się zażenowany zaistniałą sytuację i działa w pocie czoła, aby ją zażegnać. Nie odpowiada, aby nie karmić trollowych hakerów, którzy prawdopodobnie pękliby z dumy. Tu i ówdzie ludzie spekulują, że włam może mieć wiele wspólnego ze złamaniem zabezpieczeń PS3. Jeśli spotkałeś się z tą przykrą sytuacją, tj. dostałeś po tyłku i Twoje konto w MW2 zostało ogołocone - podziel się informacjami z czytelnikami Konsolowiska. Poniżej filmik obrazujący możliwości hakerów.

Co zrobić, aby nie paść ofiarą hakerów? Najlepiej nie grać online, czekać na rozwój sytuacji. Prawdopodobnie developer załata sprawę i odzyska statystyki z backupów, ale po co się niepotrzebnie stresować? [HIV]

Taa.. grałem w MW2 ostatnimi czasy. Głównie dlatego, że ma go również mój dobry kumpel i bardziej gadamy, niż gramy, ale mniejsza o to.
Spotykaliśmy hakerów parę razy, przy czym zbieraliśmy po tyłku, co nas nie ruszało specjalnie. Nie przejmujemy się "statami" zbytnio, a przynajmniej była jakaś odmiana ;).
Ostatnio jednak trafiliśmy na kolesia, który stał na dachu (normalnie niedostępnym), miał włączone unlimited ammo i grzał z UMP45 teleportując graczy przeciwnej drużyny przed swoją lufę i zabijając ich w zatrważającym tempie (w tym mnie i kumpla). Napierdzielał również twardo predatorami, a ja zapadałem się w tekstury i miałem tym podobne jazdy. Po paru minutach (mecz trwał długo, było to Domination a nikt nie zdobywał prawie punktów za flagi) wpadłem na pomysł i wyciągałem semtex zaraz po respawnie (teleportacja przed lufę następowała jakieś 2-3 sekundy po respawnie). W ten sposób ginąc zabijałem jego i jego kolegów :D
Mecz skończyłem z k/d 23/27 (wszystko nabite tym semtexem). Po meczu koleś zmienił nam clantagi na [CUNT] (wiemy, co to znaczy ;) i wyszedł z lobby. Zajrzałem z kumplem w menusy i jest jak pisze HIV: Wszystko poszło się je*ać. Tytuły, dodatki, patterny, po prostu wszystko. Został lvl i odblokowane bronie. Zrestartowaliśmy konsole- nic. Usuwanie danych gier- nic. Nawet podjąłem prestige'a (czego robić nie chciałem)- nie pomogło. A napis "YOU GOT FU*KING OWNED" bonusowo drażni. Nie grajcie, dopóki sprawa nie zostanie zażegnana. Wiem co mówię, można się porządnie wku*wić ;]

POZDRO MONIO!

[']

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
« Odpowiedź #20471 dnia: Stycznia 13, 2011, 11:25:05 am »
POZDRO MONIO!

[']

pier**lisz. Warto poświecić granie online dla tych 5 minutowych demek homebrew. I nie mów, że nie!

Nie zapominajmy też o tysięcznym emulatorze NES'a, bo to podstawa każdego szanującego się posiadacza przerobionej konsoli :).
« Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2011, 11:31:47 am wysłana przez tytacz »

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #20472 dnia: Stycznia 13, 2011, 11:52:18 am »
Strach się bać, oby tylko z nadchodzącym Killzone 3 nic nie zrobili. :-?
Wziąć sku*wysyna i powiesić publicznie. :mad:

andryush

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 120
« Odpowiedź #20473 dnia: Stycznia 13, 2011, 11:55:13 am »
No pieknie.
Podziekujmy ślicznie hackerom.

Mam nadzieję, że banhammer będzie równie skuteczny co w przypadku 360 i XBL. Zjarać im konsole! :mad:

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #20474 dnia: Stycznia 13, 2011, 12:13:08 pm »
najlepiej wszystkie psy powiesić na hakerach a zjeba co odpierdala maniane na serwerach to już lepiej zostawić w spokoju.
każdy z was ma nóż w chacie, większość kroi nim chleb, ale zawsze znajdzie się idiota co kogoś zadźga. podziękujecie wtedy ślicznie producentom noży??? o_O

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #20475 dnia: Stycznia 13, 2011, 12:23:03 pm »
Zjebom, co odpierdalają manianę na serwerach, jeden turbozjeb otworzył furtkę. Trudno wieszać psy na dziesiątkach bezimiennych złamasów, kiedy główni sprawcy zamieszania są wymienieni z nazwiska.

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-hacking-begins-via-ps3-exploit/

...

Soul

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 16

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #20477 dnia: Stycznia 13, 2011, 12:27:49 pm »
Cytat: andryush
Mam nadzieję, że banhammer będzie równie skuteczny co w przypadku 360 i XBL.

Ja mam nadzieję że będzie bardziej skuteczny. No i cheaterzy nie opanowali tam aż 1/4 serwerów.

każdy z was ma nóż w chacie, większość kroi nim chleb, ale zawsze znajdzie się idiota co kogoś zadźga. podziękujecie wtedy ślicznie producentom noży??? o_O

Jak małpa kogoś dźgnie nożem to winny jest ten kto jej dal nóż, a nie małpa.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #20478 dnia: Stycznia 13, 2011, 12:31:20 pm »
http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-hacking-begins-via-ps3-exploit/

...

:( :( :(

Nic tylko złapać tego fiuta, który to wszystko zapoczątkował i naje**ć tak żeby się zesrał w gacie.

MGS

• Tajny współpracownik
  • Reputacja: 10
« Odpowiedź #20479 dnia: Stycznia 13, 2011, 12:39:24 pm »
POZDRO MONIO!

[']

pier**lisz. Warto poświecić granie online dla tych 5 minutowych demek homebrew. I nie mów, że nie!

Nie zapominajmy też o tysięcznym emulatorze NES'a, bo to podstawa każdego szanującego się posiadacza przerobionej konsoli :).

Uzytecznych programow jest cala masa. Na przykladzie PS2 jest to odtwarzacz divx z ktorego sam korzystam do tej pory. Uszkodzonych karty pamieci tez nie postawisz na nogi bez homebrew. A i sa jeszcze spolszczenia gier...
Co do hack'owania online to skonczy sie to raczej fala banow. Wiec przestancie siac panike.
Xbox  One + PS4 = two reasons to buy a PC