Chujnia i tyle dali byle gówno na zapchanie buzi....
Tak jak napisał Iras, dla kogoś kto kupił wczoraj PS3 te gry mają jakąś wartość, ale dla starego wygi to bezużyteczne zapchaj dziury, dali by coś unikalnego, a nie byle co......
Ja pier**le jaka zenada. Po pierwsze gry sa swietnie, najlepsze gry jakie sa na PSN [LBP, Infamous i Wipeout], po drugie PS3 nie jest moja glowna platforma, ale mam na nia 12 gier i mam tylko Wipeouta z tych tytulow [glownie z wlasnego wyboru w sumie], wiec nie pieprz glupot. Znam duzo osob, ktore PS3 maja juz 2 lata, a maja po 4-5 gier.
Jak ktos kupowal praktycznie wszystko co Sony wydalo, to wiadomo, ze moze troche czuc sie rozczarowany, ale z drugiej strony to bylo pewne, ze gry beda od SCE, a tych tak duzo na PSN nie ma.
Sony i tak jest hojne, bo za brak bezplatnej uslugi daja po 2 gry na konto [a wiadomo, ze duzo osob ma wiecej niz jedno] i PSN+ dodatkowo do supportu [rocznego!] w razie problemow zwiazanych z kradzieza danych osobowych, czyli pelnej rekompensacji strat.
Z tego co pamietam to Microsoft za problemy z XBL prawie 3 tygodniowe, bo niektorzy przez taki czas skutecznie polaczyc sie nie mogli, rozdawal dwa tytuly Arcade.