czemu nie dali n/p GOW 3, HR, U1/2 albo chociaż takiego KZ 2?
Może i dla Ciebie te gry są świetne, bo dla mnie co najwyżej to dobre gry...wybacz ale moi koledzy nie są retardami którzy mają po 3-4 gry na PS3 i wcześniej nie mieli styczności z flagowymi tytułami na konsole SONY A to, że Ciebie byle co zadowala to już nie mój problem, bo czemu nie dali n/p GOW 3, HR, U1/2 albo chociaż takiego KZ 2? CytujJak ktos kupowal praktycznie wszystko co Sony wydalo, to wiadomo, ze moze troche czuc sie rozczarowany, ale z drugiej strony to bylo pewne, ze gry beda od SCE, a tych tak duzo na PSN nie ma.I właśnie ja się tak czuje, dla mnie to byle gówno więc, deal with it.To tak jak, na X dali by mi HALO 3, Banjo i Kaz i PGR WOW
Jak ktos kupowal praktycznie wszystko co Sony wydalo, to wiadomo, ze moze troche czuc sie rozczarowany, ale z drugiej strony to bylo pewne, ze gry beda od SCE, a tych tak duzo na PSN nie ma.
Która z tych gier była/jest dostępna w PSS? Masz już odpowiedź na swojego idiotycznego posta.
CytujKtóra z tych gier była/jest dostępna w PSS? Masz już odpowiedź na swojego idiotycznego posta.No tak, czego tu się spodziewać po darmowym PSNie, tam nawet nie ma fajnych gier do pobrania.......
Ej. A co za gierkę MS dał?
co to za support?
GOW 3, HR, U1/2 albo chociaż takiego KZ 2?
Cytat: Ogur w Maja 17, 2011, 18:25:11 pmEj. A co za gierkę MS dał?no właśnie za ch nie mogę sobie przypomnieć, a dostęp do mojego iksa będę miał najwcześniej za miesiąc. ktoś pamięta?
gracze z Niemiec zamiast inFamous i Dead Nation na PS3 otrzymają do wyboru Super Stardust HD i Hustle Kings, a Pursuit Force i Killzone Liberation na PSP będzie zastąpione Everybody's Golf 2 i Buzz Junior Jungle Party
Cytat: s00s w Maja 17, 2011, 19:15:06 pmco to za support?http://blog.eu.playstation.com/2011/05/17/details-of-snee-scees-identity-theft-protection-programme/
przecież ten supprot ma się tak samo do polski, jak netflix na xbox live wtf_anim
Cytat: Soul w Maja 17, 2011, 18:26:11 pmCytujKtóra z tych gier była/jest dostępna w PSS? Masz już odpowiedź na swojego idiotycznego posta.No tak, czego tu się spodziewać po darmowym PSNie, tam nawet nie ma fajnych gier do pobrania.......To, że Tobie się nie podobają to znaczy, że nie ma fajny gier?WTF?
Cytat: s00s w Maja 17, 2011, 18:28:31 pmCytat: Ogur w Maja 17, 2011, 18:25:11 pmEj. A co za gierkę MS dał?no właśnie za ch nie mogę sobie przypomnieć, a dostęp do mojego iksa będę miał najwcześniej za miesiąc. ktoś pamięta?Undertow
Chujnia i tyle dali byle gówno na zapchanie buzi....
Jestem typowym cwanym polaczkiem i chcę sobie teraz zafundować konto na amerykańskim PSN, żeby zamiast 2 ściągnąć 4 gry. Czy ktoś z Was doczytał gdzieś jakie mogą być konsekwencje takiej nieuczciwości? Bo troszeczkę się wkurwię jeśli zablokują mi konsolę czy coś. Pozdrawiam, Osci.
Kiedy bedzie mozna pobrac? jakas przybliżona data?
btw. mogliby przy okazji wrzucic trofea do R&C...
A nie będzie to jakoś przypisane do konsoli?
Panowie, kiedy wlacza ten cholerny ps store? Bo chcialbym skroic obiecane przez słony gry.Przy próbie połączenia wyskakuje mi 'this service is currently undergoing maitenance'...