Na pewno w końcu PS3 będzie miało lepszą grafę, bo jest 200 dolarów droższym sprzętem, który wystartował rok później, ale na E3 największe wrażenie zrobił na mnie R6.
Co ma 200$ wiecej za sprzet do lepszej grafiki... (trzeba pamietac tez ze "TANIA" wersja PS3 jest tylko 100$ drozsza od X360 premium)
Ta roznica w cenie PS3 to 60GB dysk zamiast 20GB w X360 oraz naped BR w PS3 zamiast DVD w X360. Oraz innych pierdołach ktorych nie ma w X360 - Tu siedzi roznica w cenie, a nie w mozliwosciach. Poza 1080p nie bedzie widac zadnej WIDOCZNEJ roznicy w sprzetach.
Pora chyba to zrozumiec..
Nawet jak bedzie, to tak mała, ze nikt tego nie zauwazy. Oczywiscie bedzie tak, ze na jednym i drugim sprzecie pojawi sie gra z wywaloną w kosmos grafiką oraz gra z marną grafiką. Normalne.
U mnie jest remis, kase mam, a szczerze jeszcze nie wiem jaka konsole wybrac. Prawdopodobnie pierwszą ktora zostanie konkretnie złamana przez hackerów, bo ja chce sobie kupic i wsadzic DOWOLNY wielgachny dysk twardy z PC, a nie jakies małe i drogie bedziewie, jakis fajny dashboard, chce miec taką maszyne emulacyjno-multimedialną jaką obecnie jest pierwszy XBOX. Wtedy kupie:D