Ty oczywiście wolałbyś żeby długie loadingi i żeby te dane zawsze zgrywały się do folderów tymczasowych jak na pierwszym Xboxie. Zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie pasuje Rolling Eyes
Na pierwszym Xie nie było instalek (no, wiadomo o jaką wersje chodzi). To NIE JEST to samo.
Może zanim zaczniesz się udzielać, dowiedz sie czym jest "pecet" a czym "komputer" Laughing
Tak, tak, ten argument ze Ken mówił o komputerze a nie o PC, ile razy już to przerabialiśmy... to znajdź mi komputer bez instalek, antyirów, upgrade'ow itp. Zresztą jak wiadmo PC to Personal COMPUTER.
W którym miejscu go traci?
Bo jesli takie instalki sie bedą powtarzać to po co większy dysk bo i tak większość miejsca będą zajmowały instalki. RR zajmuje 5Giga! Mieijmy nadzieje że to kwestia nieznajomości sprzetu, bo ja wiem? I że później instalki będą mniejsze.
Po prostu ten Bluray z jego szybkością wymusza takie cuda, dotychczas znane na PCtach (komputerach niech Ci będzie
). Dobra, koniec z mojej strony na ten temat. Po prostu uważam że instalki o takich rozmiarach to jakaś przeginka.
Swoją drogą to jest śmieszne, że największe problemy z PS3 maja osoby z "Xbox 360" w "Posiadane konsole:"
A Ty już masz PS3 że uwazasz się za jedynie uprawnionego do pisania o nim?