Wśród moich znajomych (a jest ich troche) nie ma osoby, która by poświęciła więcej czasu EyeToy. Nie wiem - pewnie jesteśmy na to za starzy (przedział 20 - 25 lat) - eyetoy raczej zadowala dzieci do lat 10 - może ciut więcej - dalej to już bym delikatnie mówiąc doszukiwał się jakiejś ułomności (pewnie się w tym momencie narażę - ale przecież jak można grać w tak banalne gry - to nie jest ewolucja - sony cofneło się do czasów gier typu "Jajeczka" (była kiedyś taka konsolka przenośna nintendo z 4 przyciskami
Co do patentów - zapach? A co ta konsola ma wykrywać? - Puszczane przez gracza bąki?
Chyba że chodzi Ci o generowanie zapachu - dziękuję bardzo - to nie przejdzie - ja przynajmniej bym z tego nie chciał korzystać. Na marginesie to nie jest patent sony z tego co mi wiadomo
A jeśli jesteśmy przy patentach - Nintendo wymyśliło i opatentowało system inteligencji w grach - to dopiero daje duże pole do popisu - głównie RPG strategie przygodówki i inne gatunki...
Takiej ewolucji jaką prezentuje Ninny jestem na tak. Sony tak na prawde nic nie pokazała ciekawego poza EyeToy...