EDIT2
Pan Pieter raczej wiochy w topicu o X360 nie robi ale kompletnie nieskalany to on nie jest
"Wysłany: Sro Paź 18, 2006 22:24:32 Temat: Xbox 360 - Temat ogólny
Cóż, M$ widać czyni dokładnie tak, jak Nintendo, które zaczęło prace nad Wii w momencie pojawienia się GameCube na rynku. Widać, że Bill Wszechmogący i jego wierny sługa Peter Moore, zawsze Dziewica są zdeterminowani i wzorują się na najlepszych. Pamiętajmy- gdy Ty odpoczywasz, Twój wróg trenuje...
Tylko, żeby się nie okazało, że 360 pożyje na rynku konsol tylko 3 lata jak jego poprzednik. Ja mam gdzieś taka zabawę."
-----
Ostani post w topicu system wars
"Zapraszam do klotni tutaj..
[fotki X360 vs PS3]
Pofatygowalem sie specjalnie dla Was "
no pan Piter to wielki miłośnik pokoju.
Rozumiem że zaczyna to porównanie abyśmy sobie mogli w spokoju porozmawiać o wyższości wersji z PS3 nad wersją z X360 [ no bo przecież nie odwrotnie co?]...
Nie żebym mu zarzucał że pozostaje obojętny jak w topicu o PS3 obrzuca się błotem wersje z X360 i wytyka jakie są słaba.
W końcu to pokazuje moc PS3 więc jest wszystko OK.
Pan Pieter zareaguje dopiero jak będzie odwrotnie [tak jak ja śmiałem skrytykować wersje multiplatformowe skaszanione przy portowaniu na PS3]...
EDIT
Iras pośpieszyłeś się trochę - nie dokończyłem edycji posta...
Tak czy siak może nie doceniam zaangazowania i intencji kolegi - ja odnisłem wrażenie że temat sam zaczynał wygasać i ktoś tu tylko niepotrzebnie dorzuca oliwy do ognia.
----
Zresztą nie o to tutaj chodzi - tylko o to że wszystko jest cacy dopóki nie padną jakieś słowa krytyki pod adresem pewnej firmy - ktoś jest jakby po kiepskim dla niej [firmy] roku lekko przewrażliwiony na tym punkcie...
Fajnie że Pieter mówi:
"W tym topicu oczekuje bardziej newsow i komentarzy do nich, a nie przepychanek... rowniez zapraszam do System Warsów."
Co do tego się zgodzę.
EOT