Czyli jednak Heavenly Sword w marcu, to ładnie ładnie

Może pokażą w końcu jakiś nowy fragment z gry, który nie będzie rozgrywał się na wszystkim znanej arenie (która i tak ryje beret

)
Patrząc na te gry można bez wątpliwości powiedzieć, że nabywcy PS3 w tym roku nudzić to się nie będą.
Zrobiłem sobie pewien rozrachunek, który mógłby mi pomóc w wyborze konsoli. Wcześniej byłem za X'em głównie za sprawą zapewne niższej ceny, jednak nie wiem czy nie lepiej byłoby gdybym zainwestował w Play'a - chyba lepiej wydać więcej kasy i cieszyć się wymarzonymi grami, a nie sępić sobie i żałować, żeby później nie można było zagrać w pewne tytuły. Np. na X'ie na początku interesowałby mnie Hitman4,Splinter4,i Assassin's Creed - wszystkie te tytuły są (zawsze można kupić peesdwójkową wersję Hitmana) lub będą dostępne na PS3. Później...GTA4 - też będzie na Trójkę. Kane & Lynch też pewnie wylądują w końcu. A wiele bardziej od wszystkich Gearsów, Halo czy Mass Effect rajcują mnie MGS,HS, Motorstorm, DMC, których na maszynce Bill'a się nie uświadczy. Wybór jest chyba jasny...choć dalej wątpliwości chodzą po głowie

Do tego, kupując PS3 nie musiałbym się martwić czy zagram w piątego Silenta

Do tego usługa online za free, co dla mnie jest dość istotne. Więcej przemawia za PS3 - niech tylko w okolicach września cena spadnie to wszystko będzie jasne