Widzę, że jak zawsze aktywiści z Redmond widoczni w wątku o PS3. Dziwne, że nigdy nie w odwrotną stronę, ale co tam. Najwyraźniej, tak jak kiedyś ktoś napisał, ich 360 są w serwisach i nie wiedzą co robic. Bądź jak, któryś z redaktorów PSXE ma w sygnaturce ichniego forum, mój kolega nie ma X360, bo chce grac, a nie serwisowac konsole.
Co do zachwytów recenzentów z PSXE, chciałem dodac jeszcze tych z Neo+. Tak tak, wszyscy oni są na usługach Sony i są fanbojami. Bueheheehe. Ja wiem, że niektórym ciężko przychodzi to, że PS3 po roku od premiery ma lepiej wyglądające gry, niż 360 po 2 latach. Nie martwcie się tak, bowiem ta różnica z roku na rok będzie się pogłębiac, więc zacznijcie się przyzwyczajac. Poza tym, to wątek o PS3, więc nie widzę problemu w tym, aby ktoś nawet pisał "I Love Sony i PS3" i nic wam do tego. Macie swoje forum, więc piszcie tam o zielonych gaciach master chiefa.
Większośc użytkowników, która wchodzi do tego tematu ma już dośc czytania wynaturzeń o 360 i jej wspaniłości. Jak będą chcieli poczytac, to wejdą do odpowiedniego wątku. Niech wreszcie moderacja zacznie coś z tym robic, bo nudne to już.