Alan Wake - poki co zapowiada sie na "wielka gre", Halo Wars tworza goscie od Age of Empire's wiec gra bedzie wybitna, SC - jak dla mnie duzo lepsze niz MGS(poprostu klimat SC bardziej mi podchodzi niz MGS'a) LO pomine, bo sie o jRPG wczesniej wypowiadalem, NG2 - wiadomo HIT, Fable 2 - wiara w Piotrka ciagle jest, pojawi sie tez wiele konwersji gier z PC ( World in Conflict, Supreme Commander, STALKER itd.) potencjalych hitow...a ze PC nie jest konsola, to te gry beda exclusive na XO!
Alan Wake - tworzą to i stworzyc nie mogą. Remedy podpieło się pod kasę M$ i robi ich w takiego ch..., że nawet M$ żal.

Poza tym to żaden exclusive, bo wychodzi na PC. Poza tym, nigdzie nie podali oficjalnie, że to wyjdzie w 2008.
Halo Wars - rts na konsole? Litości. Znowu będą żelki z plazmami? Jeszcze więcej litości.
SC - po 4 części ten tytuł może się już tylko podnieśc, co nie zmienia faktu, że to żaden exclusive. Wersja na PC.
LO - po Blue Dragon ekipa Sakagutchiego cieniuje, więc to pewnie będzie kolejny gniot.
NG2 - jakoś w swojej hierarchi znam i wyżej stawiam inne slashery, a NG było...nudne, głupie i kompletnie pokręcone.
Fable 2 - no tak, to największy z największych exclusivów. Buehehehehe.
Tłumaczenie przed samym sobą, że PC to nie konsola jest fajne. Zawsze można sobie poprawic humor.

Powtórzę to co kiedyś powiedziałem. Rok 2008 należy do Sony i PS3. Złom w połączeniu z Wii nie wyplują tylu wielkich gier co samo PS3.