Autor Wątek: [archiwum] Playstation 3 - Temat główny  (Przeczytany 1147533 razy)

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
Odp: [archiwum] Playstation 3 - Temat główny
« Odpowiedź #17280 dnia: Grudnia 29, 2008, 12:05:45 pm »
Nie wiem czy wy tak macie ale mi od 20 minut podczas synchronizacji trofeów z serwerem wyskakuje błąd
80022D27
nie tylko ja mam ten problem
A że to się dzieje od teraz to albo Sony coś robi (liczy kasę z home....)albo się popsuło i tyle.
Nie było trofeów, potem były, a teraz znów nie ma.
BRAWO SONY!!!
Po co ta histeria? IMO pracują nad czymś i tyle.

Diuk

• Gość
« Odpowiedź #17281 dnia: Grudnia 29, 2008, 12:07:27 pm »
Ciekawe czy podobnie jak z BP przyjdzie mi e-mail z Sony że DR jest na PSS (a tak naprawdę go nie ma) i za super cenę 259zł...

Może to

Wszystko zaczeło się od aktualizacji 2.50 w której to wykryto małe problemy z systemem a wraz z kolejnymi szybkimi aktualizacjami problem zaczął się nasilać.

Wystarczy mała korekta w ustawieniach konta, np: zmiana adresu email lub hasła aby całkowicie rozsypał sie system a podczas gry pojawił się komunikat, informujący o braku możliwości synchronizacji danych trofeów, który to w skrajnych przypadkach wymusza ponowne uruchomienie konsoli i pojawia się później za każdym razem.

Jak narazie problem zauważono w takich grach ja WipEoutHD, LittleBigPlanet, Burnout Paradise czy Pain, SONY pracuje już nad odpowiednią łatką.

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #17282 dnia: Grudnia 29, 2008, 12:08:58 pm »
Historia PlayStation
http://www.ps3site.pl/historia-playstation/13533/

Jeżeli ktoś nie widział, to polecam! Dzięki ci... Nintendo ;)

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #17283 dnia: Grudnia 29, 2008, 12:09:08 pm »
Nie wiem czy wy tak macie ale mi od 20 minut podczas synchronizacji trofeów z serwerem wyskakuje błąd
80022D27
nie tylko ja mam ten problem
A że to się dzieje od teraz to albo Sony coś robi (liczy kasę z home....)albo się popsuło i tyle.
Nie było trofeów, potem były, a teraz znów nie ma.
BRAWO SONY!!!
Po co ta histeria? IMO pracują nad czymś i tyle.
no chyba miałeś rację, bo dziś wszystko działa, pomijając fakt że mi się profil dłuuuugo ładuje.
A ta cała histeria to po to aby ludzie nie panikowali jak im pojawi się ten błąd, bo wiele ludzi tak ma.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #17284 dnia: Grudnia 30, 2008, 08:29:40 am »
Sega Classics Coming To Playstation Network?
http://dailygamesnews.com/2008/12/sega-classics-coming-to-playstation.html

With the impending arrival of the ultimate Mega-Drive collection on Xbox 360 and PS3 it's a bit odd to hear the ESRB has posted ratings for Sonic the Hedgehog 3, Phantasy Star II, Comix Zone and Gunstar Heroes for distribution on Playstation Network.
There's no release dates for the listed titles yet, and they're already available on Wii through the virtual console. Any further info we get, we'll keep you posted.

Agst07

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
  • Visca el Barca!
« Odpowiedź #17285 dnia: Stycznia 01, 2009, 09:45:06 am »
Overall VGChartz Game of the Year Awards 2008
http://news.vgchartz.com/news.php?id=2718

Z wartych odnotowania dla PS3:
Best Third-Person Shooter:  Metal Gear Solid 4
Best Platformer:  LittleBigPlanet
Best JRPG:  Valkyria Chronicles
Best Strategy Game:  Valkyria Chronicles
Best Graphics:  Metal Gear Solid 4
Most Innovative:  LittleBigPlanet
Best Game No One Played:  Valkyria Chronicles
Game of the Year:  LittleBigPlanet

Arkady

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #17286 dnia: Stycznia 01, 2009, 11:16:32 am »
Overall VGChartz Game of the Year Awards 2008
http://news.vgchartz.com/news.php?id=2718

Z wartych odnotowania dla PS3:
Best Third-Person Shooter:  Metal Gear Solid 4
Best Platformer:  LittleBigPlanet
Best JRPG:  Valkyria Chronicles
Best Strategy Game:  Valkyria Chronicles
Best Graphics:  Metal Gear Solid 4
Most Innovative:  LittleBigPlanet
Best Game No One Played:  Valkyria Chronicles
Game of the Year:  LittleBigPlanet
Zasłużone nagrody.
"Best Game No One Played:  Valkyria Chronicles" smutne, ale niestety prawdziwe, świetna gra która zginie w zalewie dziesiątek FPSów(większości średnich i odtwórczych)

Na Gametrailers też przyznali kilka ładnych nagród dla PS3, w tym jedną z najważniejszych "Best Software Lineup" co chyba powinno zniechęcić niektórych do pisania bzdur, że Playstation 3 nie ma nadal gier.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #17287 dnia: Stycznia 01, 2009, 13:23:20 pm »
Analyst Expects PlayStation 3 Price Cut in April
http://www.shacknews.com/onearticle.x/56547

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #17288 dnia: Stycznia 01, 2009, 15:33:03 pm »
Sony redukuje koszt produkcji PlayStation 3

Sony wciąż walczy z wysokimi kosztami produkcji konsoli PlayStation 3. Nie bez powodzenia: w ciągu roku udało im się zredukować koszty o 35 proc.
Koszt wytworzenia jednej konsoli Sony PlayStation 3 to 448,73 dolarów (1 314,46 zł wg dzisiejszego kursu), jak wynika z badań iSuppli. Badania były przeprowadzone dość prostą metodą: konsolę rozmontowano do najmniejszej cząstki a następnie sprawdzono, ile każda z nich kosztuje. Wynika z nich, że Sony dokonało znacznego postępu w optymalizacji produkcji, w zeszłym roku bowiem ta sama konsola kosztowała 690,23 dolarów (2 021 zł).

Wynika z tego, że Sony traci pieniądze na każdej konsoli. Obecna średnia cena rynkowa to 400 dolarów. Jednak dalsze optymalizacje pozwolą przekroczyć magiczną granicę i w końcu pozwolić korporacji zarabiać bezpośrednio na swoim produkcie. Co to oznacza dla nas? Poza niższymi cenami również wyższej jakości komponenty. Na przykład 65-nanometrowy procesor pochłaniający mniej energii tudzież mniejsza liczba układów montowanych w konsoli (jeden bardziej złożony chip przejmie funkcje kilku odrębnych), co ponownie pozwoli na oszczędności.

http://wiadomosci.onet.pl/1888778,18,sony_redukuje_koszt_produkcji_playstation_3,item.html

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #17289 dnia: Stycznia 01, 2009, 15:35:24 pm »
Było, i to już ze 2 razy.

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #17290 dnia: Stycznia 01, 2009, 15:38:00 pm »
Było, i to już ze 2 razy.

ale z onetu jeszcze nie bylo :P

Zeratul

• Człowiek dobrej roboty
  • H3&KZ2 United&Win
« Odpowiedź #17291 dnia: Stycznia 03, 2009, 16:00:06 pm »
http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=193
Nielsen Company zajmuje się prowadzeniem różnego rodzaju statystyk i analiz. Jako, że ostatnio najłatwiej o sławę robiąc jakieś analizy rynku gier wideo, Nielsen poszedł za ciosem przygotowując raport używalności konsol w 2008 roku. Wzięli na tapetę miesiące od stycznia do października i przyznali pierwsze miejsce na rzecz Playstation... 2. Później wpadł Xbox 360, który co również nie powinno dziwić dominuje nad Wii. Następnie niestety nie ma Playstation 3, ale jest... Xbox. I z pewnością może to lekko szokować, ale przynajmniej PS3 wygyrwa z Gamecube'em!!

Tolas

• Budowniczy socjalizmu
  • PSN ID: Tolas69
« Odpowiedź #17292 dnia: Stycznia 03, 2009, 23:00:27 pm »
Jakoś w ferie będę miał ok. 500zł do przeznaczenia na gry. Na 100% biorę LBP, ale zostanie mi jeszcze na 2-3 gry, co byście polecili?

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 537
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #17293 dnia: Stycznia 03, 2009, 23:02:22 pm »
Jakoś w ferie będę miał ok. 500zł do przeznaczenia na gry. Na 100% biorę LBP, ale zostanie mi jeszcze na 2-3 gry, co byście polecili?
Dead Space, MGS 4 jeżeli grałeś w poprzednie części i odłóż kasę na Killzone 2.

ciujo82

• Przodownik pracy
  • Nathan
« Odpowiedź #17294 dnia: Stycznia 03, 2009, 23:02:57 pm »
kupuj killzone2 to bedzie hit

Tolas

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #17295 dnia: Stycznia 03, 2009, 23:16:12 pm »
No właśnie myślę nad MGSem, ale nei grałem w poprzednie części niestety, bo kiedyś nie było mnie stać na PS2, a na PSXa nikt z kumpli nie miał :( (tzn jedynki, dwójka nie wiem czy na psxa była, nie łapię się w tym)
A co do Dead Space'a i KZ2, w sumie średnio jestem przyzwyczajony do shooterów na padzie, w Dead space grałem u kumpla na PC i całkiem niezły.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #17296 dnia: Stycznia 03, 2009, 23:21:18 pm »
No właśnie myślę nad MGSem, ale nei grałem w poprzednie części niestety, bo kiedyś nie było mnie stać na PS2, a na PSXa nikt z kumpli nie miał :( (tzn jedynki, dwójka nie wiem czy na psxa była, nie łapię się w tym)
A co do Dead Space'a i KZ2, w sumie średnio jestem przyzwyczajony do shooterów na padzie, w Dead space grałem u kumpla na PC i całkiem niezły.
MGS'a 1 i 2 możesz nadrobić na PC (jeżeli nie masz PS2). Zapodaj jakie gatunki gier Cię interesują to coś się podpowie ;-)

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #17297 dnia: Stycznia 04, 2009, 01:06:50 am »

tylko nie LBP  :lol:

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #17298 dnia: Stycznia 04, 2009, 01:11:55 am »
Killzone 2 i Street Fighter 4 8)

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #17299 dnia: Stycznia 04, 2009, 12:21:52 pm »
Killzone 2 i Street Fighter 4 8)
dokładnie
KZ2, SF IV i LBP... kosmiczne combo :)

Tolas

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #17300 dnia: Stycznia 04, 2009, 21:31:48 pm »
MGS'a 1 i 2 możesz nadrobić na PC (jeżeli nie masz PS2). Zapodaj jakie gatunki gier Cię interesują to coś się podpowie ;-)
Nie mam ps3 ale mam kompatybilność wsteczną. Sęk w tym że musiałbym kupić oryginały  :lol:
Gatunki? Samochodówki, gry akcji, przygodówki, siekanki typu GoWar albo HS (GoW I i II mam, HS tak samo), shootery

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #17301 dnia: Stycznia 04, 2009, 22:16:24 pm »
Nie mam ps3 ale mam kompatybilność wsteczną. Sęk w tym że musiałbym kupić oryginały  :lol:
Gatunki? Samochodówki, gry akcji, przygodówki, siekanki typu GoWar albo HS (GoW I i II mam, HS tak samo), shootery
Zapewne chodzi, że nie masz PS2 ale masz kompatybilność wsteczną w PS3 tak? ;-) Oryginały są teraz taniutkie, średnio po 50 zeta za MGS i MGS 2. Z samochodówek - GT 5 Prolog, Race Driver Grid, Motorstorm: Pacific Rift, Pure, gry akcji, przygodówki - DMC 4, Uncharted, wspomniany Dead Space, siekanki - Ninja Gaiden Sigma, shootery - Stranglehold, BioShock(FPS). To niektóre z propozycji ;-)

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #17302 dnia: Stycznia 05, 2009, 10:15:10 am »
Ważne figury na rynku gier ujawniają, na co czekają najbardziej w nadchodzącym roku:
http://pl.playstation.com/games-media/news/articles/detail/item136529/???Na-co-na-PlayStation-czekasz-najbardziej-w-roku-2009/????/

"Najważniejsza rzeczą dla nas, jako firmy, w tym krótkim okresie, jest rozpoczęcie zarabiania pieniędzy. To oświadczenie zostało wydane w marcu i nadal dążymy do osiągnięcia tego celu. Kiedy to się stanie, dla PlayStation nadejdą ciekawe czasy. Po zmniejszeniu tej szczególnej presji będziemy mogli ruszyć pełną parą. Rok 2009 zapowiada się bardzo ciekawie dla PS3, a to dzięki wydaniu dwóch kasowych hitów: Heavy Rain i Killzone 2 oraz planowanemu na koniec przyszłego roku uruchomieniu serwisu z muzyką i filmami do pobrania. PSP będzie nadal świetnie sobie radzić i doskonale się sprzedawać, a to za sprawą wspaniałych gier, które wykorzystają ulepszony ekran wyświetlacza. Już od wielu lat budujemy naszą reputację w oparciu o dobrą rozrywkę, a wprowadzone w przyszłym roku innowacje będą przykładem tego, co najlepsze w PlayStation".
David Reeves, prezes Sony Computer Entertainment Europe

"Rok 2009 będzie rokiem wielkich hitów, tylko na PS3. Na początku roku pojawi się oczekiwana gra Killzone 2, po niej przyjdzie inFamous ? innowacyjna gra z nielinearnym systemem rozgrywki i nowym podejściem do kwestii bohatera i antybohatera, wciągający thriller Heavy Rain, wielka strzelanka online MAG, w którą będzie mogło jednocześnie grać nawet 256 graczy, EyePet, czyli wirtualny zwierzak w Twoim pokoju i wiele innych tytułów, których nawet jeszcze nie ogłosiliśmy. Na PSP oferujemy nowe tytuły i innowacje, które połączą i rozszerzą doświadczenia związane z PlayStation."
Shuhei Yoshida, prezes SCEE Worldwide Studios

"Resident Evil 5 ? mam nadzieję na fantastyczną kontynuację serii horrorów. Resi 4 naprawdę wysoko ustawił poprzeczkę strzelankom z perspektywy trzeciej osoby. Jest to survival horror, któremu udało się uciec stereotypom związanym z tym gatunkiem".
Jason Wilson, Creative Director, Concept Team, SCE Cambridge Studio

"To musi być Killzone 2 na PS3 ? kilka lat ciężkiej pracy nie może iść na marne [śmiech]".
Hermen Hulst, Managing Director, Guerrilla Games

"PlayStation Network, wzmocniona kilkoma innowacyjnymi tytułami, które widziałem w przygotowaniu do wydania online oraz kilka utrzymywanych w tajemnicy tytułów na Blu-ray".
Simon O'Brien, Art Director, Evolution Studios

"Widziałem prace nad Resident Evil 5 i aż ślinka mi cieknie. Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, jak ekipa tworząca Resident Evil odpowie na pojawienie się konkurencyjnych tytułów w gatunku, który spopularyzowali. Mam nadzieję, że ponownie staną się mistrzami w robieniu gier typu survival horror".
Ron Festejo, Creative Director, SCE London Studio

"Nie mogę się doczekać reakcji klientów na EyePet. Zespół pracował naprawdę ciężko, a efekty są imponujące. Killzone 2 też nieźle wygląda. Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć efekty pracy zespołu. W 2008 roku podobało mi się zwiększenie liczby plików do pobrania, gdyż pomogło to programistom utrzymać gry przy życiu. Mam nadzieję, że w 2009 roku będzie tego jeszcze więcej".
Mark Lintott, Technical Manager, EyePet, SCE London Studio

"To ciężki wybór pomiędzy Killzone 2 i Heavy Rain. Grałem w obie i mogę powiedzieć, że są niesamowite. Myślę, że jednak wybiorę Heavy Rain, bo jest to niemalże filmowe przeżycie, które przesuwa granice jakości wizualnej i interaktywnej opowieści. Uwaga, z jaką programiści Quantic Dream dopracowują szczegóły, nie przestaje mnie zadziwiać".
Phil Gaskell, Senior Producer, PlayStation Network

"W 2009 roku czekam na dodatki do ściągnięcia dla gry MotorStorm Pacific Rift ? mamy nowe, niesamowite tory i więcej zawartości niż kiedykolwiek ? wszystko ogłosimy wkrótce".
Andy Gahan, Development Manager Download Content, Evolution Studios

"Z największą niecierpliwością czekam na kolejne części serii gier na PlayStation, które nie miały swojego debiutu w systemie nowej generacji ? mianowicie na God of War i Final Fantasy. Wszystko, co widziałem w nowych grach Final Fantasy, było niesamowite, a kiedy myślę o potencjale, jaki PS3 daje grze God of War, po prostu odpływam".
Gavin Carter, Lead Producer, Fallout 3, Bethesda Game Studios

Ma_niek

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #17303 dnia: Stycznia 05, 2009, 10:30:23 am »
Wszystko fajnie,tylko zastanawia mnie jakie to tytuły które,nie zostały ogłoszone.

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #17304 dnia: Stycznia 05, 2009, 10:34:57 am »
Sekretny projekt na PS3, który widział min. dziennikarz BBC?

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #17305 dnia: Stycznia 05, 2009, 17:08:16 pm »
"In less than 3 weeks there will be announced a new ps3 exclusive. And it's going to be a big one. In the Dutch OPM (where also the KZ scan came from) there are talking about a new Ps3 title that is going to be huge.
On the moment they can't talk about it but in there next edition they can because of a NDA.
They will fly to the VS, LA and there they are working on a new PS3 exclusive."
http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=184694

Ma_niek

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #17306 dnia: Stycznia 05, 2009, 17:48:51 pm »
Ciekawie sie zapowiada ten rok dla nas.Kolejny exclusiv,tylko ciekawe jaki,może to wkońcu bedzie cos od Team Ico.

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #17307 dnia: Stycznia 05, 2009, 20:30:51 pm »
Team ICO raczej nie ma siedziby w Los Angeles ;)

Ma_niek

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #17308 dnia: Stycznia 05, 2009, 20:36:23 pm »
No nie doczytałem,jesli to exclusiv to pewnie od oddziału wewnetrznego Sony.Tylko teraz kto ma siedzibe w L.A.

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #17309 dnia: Stycznia 05, 2009, 21:06:46 pm »
No nie doczytałem,jesli to exclusiv to pewnie od oddziału wewnetrznego Sony.Tylko teraz kto ma siedzibe w L.A.

Z tego co się orientuje, to żadne wewnętrzne studio SONY nie ma siedziby w L.A.
Swoją drogą - rzućcie okiem na tę stronę:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Computer_Entertainment
 pojawiła się nowa dywizja na spisie :-D
Ciekawe, kiedy dopiszą pod nią jakieś studio developerskie...

Ma_niek

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #17310 dnia: Stycznia 05, 2009, 21:19:08 pm »
Najaciekawsze w tym spisie sa tytuły które należa do Sony.Przeciez takie G-Police,Alundra,Colony Wars,Medievil,Omega Boost,Legend of Dragon tylko proszą sie o jakąs nową wersje.I mam nadzieje ze oni juz Medievila nie skreślili ostatecznie w Sony.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #17311 dnia: Stycznia 05, 2009, 21:22:13 pm »
Najaciekawsze w tym spisie sa tytuły które należa do Sony.Przeciez takie G-Police,Alundra,Colony Wars,Medievil,Omega Boost,Legend of Dragon tylko proszą sie o jakąs nową wersje.I mam nadzieje ze oni juz Medievila nie skreślili ostatecznie w Sony.
albo chociaż wrzucenie na PSS. w tego Omega Boosta i LoD bym sobie pograł  :mad:

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 86
« Odpowiedź #17312 dnia: Stycznia 06, 2009, 20:24:42 pm »

Z tego co się orientuje, to żadne wewnętrzne studio SONY nie ma siedziby w L.A.
Swoją drogą - rzućcie okiem na tę stronę:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Computer_Entertainment
 pojawiła się nowa dywizja na spisie :-D
Ciekawe, kiedy dopiszą pod nią jakieś studio developerskie...

W samym LA nie, ale na jego "rogatkach", czyli w...Santa Monica. :)
Poza tym, czy Jaffe zakładając Eat, Sleep, Play nie umieścił firmy w LA/SM?

3DS Friend Code: 3926-8253-1279
http://backloggery.com/marcinczpl

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #17313 dnia: Stycznia 06, 2009, 20:26:14 pm »
Poza tym, czy Jaffe zakładając Eat, Sleep, Play nie umieścił firmy w LA/SM?
Siedzibę mają w Salt Lake City.

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #17314 dnia: Stycznia 06, 2009, 20:31:46 pm »
Insomniac Games mają siedzibę w Hrabstwie L.A...

Ma_niek

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #17315 dnia: Stycznia 06, 2009, 20:39:47 pm »
Czyli pewnie nowy Ratchet. :(

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #17316 dnia: Stycznia 06, 2009, 20:40:37 pm »
Już dawno został zapowiedziany na jesień tego roku.
No chyba, że podadzą podtytuł i pierwsze informacje. :grin:

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #17317 dnia: Stycznia 06, 2009, 20:40:43 pm »
Dlaczego Cię to smuci??

Insomniac Games mogą pracować nad dwoma projektami jednocześnie(pamiętaj, że oni nie sypiają więc mają dwa razy więcej czasu niż inne studia :grin:) - chociaż osobiście wątpię, że rozwiną jakąś nową serię w najbliższym czasie oprócz Ratcheta i Resistance...
« Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2009, 20:42:32 pm wysłana przez A-n »

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #17318 dnia: Stycznia 06, 2009, 20:43:17 pm »
Już dawno został zapowiedziany na jesień tego roku.
No chyba, że podadzą podtytuł i pierwsze informacje. :grin:
a ja jeszcze muszę Quest for Booty przejść :/

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #17319 dnia: Stycznia 06, 2009, 20:43:47 pm »
a ja jeszcze muszę Quest for Booty przejść :/
IMO jak na dodatek to świetny. :D