Autor Wątek: [archiwum] Co Was ostatnio rozśmieszyło?  (Przeczytany 877208 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74

Unlimited

• Gość
Odp: [archiwum] Co Was ostatnio rozśmieszyło?
« Odpowiedź #14761 dnia: Kwietnia 03, 2010, 08:50:04 am »
www.xboxonline.pl i wątek o PS3, chyba dodany na siłę, bo dla większości tam wszystkie produkcję na PS3 wyglądają tak sobie, średnio, a jak już jakaś wygląda fajnie to zawsze jest jakieś ale :lol:

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #14762 dnia: Kwietnia 03, 2010, 09:12:50 am »
Tam też jest bigdaddy. Największy fanboy X0 z jakim miałem do czynienia. Poczytajcie jego posty na forum PE. :lol: :lol: :lol:

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #14763 dnia: Kwietnia 03, 2010, 09:19:17 am »
Tam też jest bigdaddy. Największy fanboy X0 z jakim miałem do czynienia. Poczytajcie jego posty na forum PE. :lol: :lol: :lol:
Przecież Ty nie jesteś lepszy, tylko że działa to w drugą stronę :lol:

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14764 dnia: Kwietnia 03, 2010, 09:21:33 am »
Tyle, że ja tego nie ukrywam a on na każdym kroku pierdoli, że jest bardzo obiektywny i ocenia to wszystko sprawiedliwym okiem. Wooyek i przestań się do mnie dopierdalać. Chociaż w święta byś dał sobie spokój. :evil:

PS. Pozostaje jeszcze kwestia tego, iż ja się nie myliłem kiedy pisałem, że PS3 ma więcej mocy od X0 i gry na tą konsolę odstawiają tytuły z X'a. Haaaaaaaaa!!!

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #14765 dnia: Kwietnia 03, 2010, 09:24:11 am »
Wcale się do Ciebie nie dopierdalam, jesteś przewrażliwiony, wypocznij przez święta.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14766 dnia: Kwietnia 03, 2010, 09:32:18 am »
W dodatku jeszcze łżesz w żywe oczy.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #14767 dnia: Kwietnia 03, 2010, 09:41:04 am »

Osoba BD jest mi znana, co innego pisze na PW, a co innego na forum, dziwna postawa.

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #14768 dnia: Kwietnia 03, 2010, 12:20:45 pm »
Marcepan prosze Cie, wiesz jak ta dyskusja wyglada z perspektywy 3 osoby  :lol: :lol: :lol: :lol:

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14769 dnia: Kwietnia 03, 2010, 12:22:32 pm »
Czy ja coś niewyraźnie napisałem?

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #14770 dnia: Kwietnia 03, 2010, 12:33:49 pm »
Śmieszy mnie że Boban określa kogoś innego mianem "fanboya" :lol:

„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?”
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2010, 12:35:36 pm wysłana przez el becetol »

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14771 dnia: Kwietnia 03, 2010, 12:57:32 pm »
Śmieszy mnie że Boban określa kogoś innego mianem "fanboya" :lol:

„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?”

:roll: :roll: :roll:

Tyle, że ja tego nie ukrywam a on na każdym kroku pierdoli, że jest bardzo obiektywny i ocenia to wszystko sprawiedliwym okiem.

Śmieszy mnie to, że el becetol nie czyta wszystkich wypowiedzi w dyskusji a potem mędrkuje.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #14772 dnia: Kwietnia 03, 2010, 13:04:52 pm »
Tyle, że ja tego nie ukrywam a on[...]
I co z tego? To już cię jakoś usprawiedliwia? Czyni normalnym albo lepszym od tego bd całego?

Śmieszy mnie takie pierdolenie. To tak jakbym napisał: "gwałcę noworodki, ale przynajmniej w przeciwieństwie do typów, którzy gwałcą je po kryjomu, ja tego nie ukrywam i mówię o tym otwarcie!"
Tylko co z tego wynika? Chyba w tym przypadku to, że byłbym jeszcze większym debilem chełpiąc się czymś takim.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2010, 13:07:17 pm wysłana przez Kresq »

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
  • PSN ID: aph
« Odpowiedź #14773 dnia: Kwietnia 03, 2010, 13:14:47 pm »
Ale ty ostatnimi czasy pier**lisz smuty.
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #14774 dnia: Kwietnia 03, 2010, 13:25:42 pm »
Jakby ci ucho odpadało, to też byś się przypierdalał do każdego. Głowa do góry, Kresq.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #14775 dnia: Kwietnia 03, 2010, 13:35:18 pm »
To żeś się naprodukował, aphelion. Powiedz mi lepiej czy jest coś nieprawdziwego albo chybionego w tym co napisałem. Dla mnie większymi smutami jest to ciągłe gadanie Marcepana, że "nie ukrywam, że jestem fanbojem, więc już zajebiście i w ogóle git".

I spoko, nie odpada.

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
  • PSN id: purePwnerer
« Odpowiedź #14776 dnia: Kwietnia 03, 2010, 13:40:08 pm »
Czemu fanbojstwo porównujesz do gwałcenia prenatala? :-?

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14777 dnia: Kwietnia 03, 2010, 13:40:47 pm »
Tyle, że ja tego nie ukrywam a on[...]
I co z tego? To już cię jakoś usprawiedliwia? Czyni normalnym albo lepszym od tego bd całego?

Naprawdę nie wiesz co z tego czy głupa udajesz? To z tego, że tym się różnie od tamtego fanboja. Nie pier**lę w kółko, że jestem obiektywny po czym oczerniam jedną platformę. Nie widzisz różnicy? Zresztą podejrzewam, że Ty nawet nie czytałeś jego postów. Poczytaj a zobaczysz jak bardzo różne są nasze fanbojskie wypowiedzi. Pomijam fakt, że ja najzwyczajniej w świecie mówię prawdę twierdząc iż PS3 ma najładniejsze gry itp. On natomiast próbuje wszędzie wciskać swoje bzdury.

Śmieszy mnie takie pierdolenie. To tak jakbym napisał: "gwałcę noworodki, ale przynajmniej w przeciwieństwie do typów, którzy gwałcą je po kryjomu, ja tego nie ukrywam i mówię o tym otwarcie!"
Tylko co z tego wynika? Chyba w tym przypadku to, że byłbym jeszcze większym debilem chełpiąc się czymś takim.

Co Ty w ogóle pier**lisz człowieku? Porównanie godne posiadania znikomej części mózgu. Przeczytaj raz jeszcze to co napisałeś bo chyba Cię za bardzo poniosła fantazja.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2010, 13:47:48 pm wysłana przez BoBaN »

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #14778 dnia: Kwietnia 03, 2010, 13:40:48 pm »
I spoko, nie odpada.
Bo już nie ma co odpadać? ;)

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14779 dnia: Kwietnia 03, 2010, 13:50:43 pm »
Dla mnie większymi smutami jest to ciągłe gadanie Marcepana, że "nie ukrywam, że jestem fanbojem, więc już zajebiście i w ogóle git".

Wut??? Napisałem to raptem parę razy na moje niemal 11 tysięcy postów, a Ty wyskakujesz z jaką bzdurą, że jest to "ciągłe gadanie MarcePana". Chłopie odstaw to co bierzesz bo okrutnie Ci czachę ryje.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #14780 dnia: Kwietnia 03, 2010, 14:00:57 pm »
Czemu fanbojstwo porównujesz do gwałcenia prenatala? :-?
Specjalnie dla Ciebie :*

Naprawdę nie wiesz co z tego czy głupa udajesz? To z tego, że tym się różnie od tamtego fanboja. Nie pier**lę w kółko, że jestem obiektywny po czym oczerniam jedną platformę. Nie widzisz różnicy? Zresztą podejrzewam, że Ty nawet nie czytałeś jego postów. Poczytaj a zobaczysz jak bardzo różne są nasze fanbojskie wypowiedzi. Pomijam fakt, że ja najzwyczajniej w świecie mówię prawdę twierdzą iż PS3 ma najładniejsze gry itp. On natomiast próbuje wszędzie wciskać swoje bzdury.
Super, ale jakie ma to znaczenie tak naprawdę? Rozumiem, że ty jesteś takim szlachetnym i cnotliwym fanbojem. Prawdomównym i w ogóle. Tylko, że dalej jesteś fanbojem, tak samo jak tamten typ. Czyli w tym wymiarze nic to nie zmienia i gadaniem, że "ja się do tego przyznaję chociaż" można sobie tyłek podetrzeć. Poza tym nie chce mi się schodzić na temat najładniejszych gier, bo generalnie mnie to grzeje i w przeciwieństwie do niektórych za sens życia nie wybrałem sobie dowodzenia, że dana konsola jest lepsza, ale powiedz mi - multiplatformowe gry też ma PS3 najładniejsze?

Co Ty w ogóle pier**lisz człowieku? Porównanie godne posiadania znikomej części mózgu. Przeczytaj raz jeszcze to co napisałeś bo chyba Cię za bardzo poniosła fantazja.
Widzisz, chciałem jakoś dosadnie to przedstawić żebyś jakoś zrozumiał. Widzę, że cię przeceniłem i zamiast na sensie, wolałeś skupić się na formie. Choć może jednak trochę zczaiłeś, bo jak czytam te twoje tłumaczenia o nieukrywaniu swojego fanbojstwa, to też po głowie chodzi mi takie "Co Ty w ogóle pier**lisz człowieku?" No i serio, nie muszę kolejny raz czytać tego co napisałeś. Skoro lubisz się usprawiedliwiać w taki sposób, to spoko, ale sensu zbytniego to nie ma. Poza tym co to jest "posiadanie znikomej części mózgu"? Trochę stylistyka tego sformułowania kole mnie w oczy.

I spoko, nie odpada.
Bo już nie ma co odpadać? ;)
Jedno by jeszcze mogło, ale na razie jest luz, jeszcze się nie sypię.

Dla mnie większymi smutami jest to ciągłe gadanie Marcepana, że "nie ukrywam, że jestem fanbojem, więc już zajebiście i w ogóle git".

Wut??? Napisałem to raptem parę razy na moje niemal 11 tysięcy postów, a Ty wyskakujesz z jaką bzdurą, że jest to "ciągłe gadanie MarcePana". Chłopie odstaw to co bierzesz bo okrutnie Ci czachę ryje.
Dobrze się czuję z tym co biorę. Oczywiście musiałeś się dojebać do tego ciągłego gadania? :lol:  No tak, sorry, mogłem wyraźnie napisać, że teraz trochę umyślnie przesadzam. Co nie zmienia faktu, że jeśli chodzi o ten temat, to jest to twoja stała wymówka (już mi się to tak kojarzy, chociaż gadałeś dokładnie to samo tylko te - błagam o wybaczenie- KILKA razy). Jeszcze by się tylko przydało żebyś zakładał po tym tekście okulary i puszczał z radyjka The Who.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #14781 dnia: Kwietnia 03, 2010, 14:19:12 pm »
Naprawdę nie wiesz co z tego czy głupa udajesz? To z tego, że tym się różnie od tamtego fanboja. Nie pier**lę w kółko, że jestem obiektywny po czym oczerniam jedną platformę. Nie widzisz różnicy? Zresztą podejrzewam, że Ty nawet nie czytałeś jego postów. Poczytaj a zobaczysz jak bardzo różne są nasze fanbojskie wypowiedzi. Pomijam fakt, że ja najzwyczajniej w świecie mówię prawdę twierdzą iż PS3 ma najładniejsze gry itp. On natomiast próbuje wszędzie wciskać swoje bzdury.
Super, ale jakie ma to znaczenie tak naprawdę? Rozumiem, że ty jesteś takim szlachetnym i cnotliwym fanbojem. Prawdomównym i w ogóle. Tylko, że dalej jesteś fanbojem, tak samo jak tamten typ. Czyli w tym wymiarze nic to nie zmienia i gadaniem, że "ja się do tego przyznaję chociaż" można sobie tyłek podetrzeć. Poza tym nie chce mi się schodzić na temat najładniejszych gier, bo generalnie mnie to grzeje i w przeciwieństwie do niektórych za sens życia nie wybrałem sobie dowodzenia, że dana konsola jest lepsza, ale powiedz mi - multiplatformowe gry też ma PS3 najładniejsze?

Multiplatformy nie. Tutaj wychodzi na jaw fakt, że po prostu czepiasz się jak baba z okresem. Gdybyś czytał to co piszę w różnych tematach to wiedziałbyś, że nie uważam aby PS3 dobrze sobie radziło z grami multiplatformowymi. Nie byłoby wtedy tego zbędnego pytania z Twojej strony. Dlatego podejrzewam, że bladego pojęcia nie masz jakie pierdoły wypisuje bigdaddy i jedynie dopierdalasz się do mnie żeby sobie e pindola posmyrać. Pomijam fakt iż wciskasz mi jakieś bzdury, że niby moje stwierdzenie "jestem fanboje i się przyznaję" ma mnie gdziekolwiek usprawiedliwiać. Bzdura do kwadratu. W powyższej dyskusji miało to jedynie pokazać na czym polega różnica między moimi wypowiedziami a wypowiedziami bigdaddy'ego. To, że Ty sobie dopisałeś do tego jakąś epopeję o gwałconych noworodkach to już nie mój problem.

Widzisz, chciałem jakoś dosadnie to przedstawić żebyś jakoś zrozumiał. Widzę, że cię przeceniłem i zamiast na sensie, wolałeś skupić się na formie. Choć może jednak trochę zczaiłeś, bo jak czytam te twoje tłumaczenia o nieukrywaniu swojego fanbojstwa, to też po głowie chodzi mi takie "Co Ty w ogóle pier**lisz człowieku?" No i serio, nie muszę kolejny raz czytać tego co napisałeś. Skoro lubisz się usprawiedliwiać w taki sposób, to spoko, ale sensu zbytniego to nie ma. Poza tym co to jest "posiadanie znikomej części mózgu"? Trochę stylistyka tego sformułowania kole mnie w oczy.

Jak widać w powyższych komentarzach jedynie nie ja nie zrozumiałem tego suchego i nietrafionego porównania.

Dobrze się czuję z tym co biorę. Oczywiście musiałeś się dojebać do tego ciągłego gadania? :lol:  No tak, sorry, mogłem wyraźnie napisać, że teraz trochę umyślnie przesadzam.

Podobnie jak Ty musiałeś dojebać się o to iż nie ukrywam faworyzowania jednej konsoli, dopisując sobie do tego jakieś bzdury i usprawiedliwianiu kogokolwiek. Swoją drogą to masz rację. Przesada mógłbyś mieć na nazwisko. Pasuje to do Ciebie jak ulał.

Juras

• Sonoklap
  • Major Hermaszewski
  • Reputacja: -9967
« Odpowiedź #14782 dnia: Kwietnia 03, 2010, 15:14:58 pm »
www.xboxonline.pl i wątek o PS3, chyba dodany na siłę, bo dla większości tam wszystkie produkcję na PS3 wyglądają tak sobie, średnio, a jak już jakaś wygląda fajnie to zawsze jest jakieś ale :lol:

Mamuśka to pisze o Tobie:
"Sorry ale co ps3 z tobą zrobiło to już kilka osób ci to napisało na tym forum..."
?

ROTFL

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #14783 dnia: Kwietnia 03, 2010, 18:08:27 pm »

Mamuśka to pisze o Tobie:
"Sorry ale co ps3 z tobą zrobiło to już kilka osób ci to napisało na tym forum..."
?

ROTFL

Pasuję to do mnie jak ulał ;) :lol:

Taaak..uległem mocy Cella i inne cyrki, tu doskonale widać poziom osób się wypowiadających. :roll:

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #14784 dnia: Kwietnia 03, 2010, 19:42:02 pm »
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

Niebieski

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1

Juras

• Sonoklap
  • Major Hermaszewski

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #14787 dnia: Kwietnia 04, 2010, 00:07:55 am »

:D:D

Juras

• Sonoklap
  • Major Hermaszewski
« Odpowiedź #14788 dnia: Kwietnia 04, 2010, 07:13:50 am »
Pedofil/sadysta, co w tym śmiesznego?

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #14789 dnia: Kwietnia 04, 2010, 08:35:47 am »

Te dziewczyny to sadystki!

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #14790 dnia: Kwietnia 04, 2010, 10:43:14 am »

Różnych ludzi śmieszą różne rzeczy. Czy to tak trudno zrozumieć?

Mikes

• Łajka
  • Reputacja: 0
  • Ej.
« Odpowiedź #14791 dnia: Kwietnia 04, 2010, 10:59:09 am »
A to nie jest tak ze te weze sie po prostu karmi myszami i kurczakami? Zginąłby tak czy siak, a że są z tego cycki :lol:

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #14792 dnia: Kwietnia 04, 2010, 11:31:49 am »
Jest tak. Węże to nie wegetarianie.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #14793 dnia: Kwietnia 04, 2010, 12:01:07 pm »
Jest tak. Węże to nie wegetarianie.
poza tym napisał że nauczył kurczaka kopniaka karate!

Mnie gif nie śmieszy, a wręcz odrzuca, ale jak kogoś to śmieszy...no powiem tyle że gratuluje poczucia humoru.

Moldar

• Łajka
  • Reputacja: 132
« Odpowiedź #14794 dnia: Kwietnia 04, 2010, 12:09:36 pm »
jak dla mnie to ten wąż mógłby kolesia udusić jakoś w nocy, jednego debila mniej na świecie

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #14795 dnia: Kwietnia 04, 2010, 12:13:12 pm »
Lol. Ludzie, ten ptaszek i tak zostałby zjedzony przez tego węża. Już tak jest na tym świecie że węże jedzą ptaszki i myszki.

Moldar

• Łajka
  • Reputacja: 132
« Odpowiedź #14796 dnia: Kwietnia 04, 2010, 12:15:24 pm »
Ja rozumiem to, czymś karmic go trzeba, chodzi o całą sytuacje z kamerką i tylko o to.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #14797 dnia: Kwietnia 04, 2010, 12:17:14 pm »
tak, strasznie przejebany psychol z tego kolesia!

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #14798 dnia: Kwietnia 04, 2010, 12:21:47 pm »
tak, strasznie przejebany psychol z tego kolesia!
Wpis!!! Na stos kur**!

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #14799 dnia: Kwietnia 04, 2010, 12:27:51 pm »
je**ny sadysta podstawil gifa pod obraz z kamerki, zeby zobaczyc cycki. Na stos, sukinsyna!