0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: setezer w Grudnia 08, 2010, 19:07:05 pmPrawdziwy mężczyzna nigdy nie sra w publicznych, trzyma aż wróci do domu.Fixed.
Prawdziwy mężczyzna nigdy nie sra w publicznych, trzyma aż wróci do domu.
A'propos zimy:
je**em.
Cytat: dark\ w Grudnia 11, 2010, 23:07:21 pm O kuźwa ja też je**em (kurw przeczytałem komenty na tej stronie i chyba muszę skasować tego posta )
OGLADAM TO TERAZ NA TVP2!
Cytat: Lem w Grudnia 12, 2010, 17:43:56 pmOGLADAM TO TERAZ NA TVP2!konia se zwal.
Cytat: kamiiru w Grudnia 12, 2010, 18:18:59 pmCytat: Lem w Grudnia 12, 2010, 17:43:56 pmOGLADAM TO TERAZ NA TVP2!konia se zwal.Done.
i taki staroć którego teraz dopiero zobaczyłem : DSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Jacy są najbardziej aktywni autorzy wpisów na forach internetowych? Sprawdzili to naukowcy z Politechniki Warszawskiej - czytamy w najnowszym "Newsweeku". Są oni z reguły rozgoryczeni, poirytowani lub po prostu smutni.
CytujJacy są najbardziej aktywni autorzy wpisów na forach internetowych? Sprawdzili to naukowcy z Politechniki Warszawskiej - czytamy w najnowszym "Newsweeku". Są oni z reguły rozgoryczeni, poirytowani lub po prostu smutni.http://wiadomosci.onet.pl/internet/rozgoryczeni-smutni-autorzy-wpisow-na-forach,1,4080209,wiadomosc.html
Nie wiem dlaczego, ale czytając to widziałem w myślach gębę Tarniaka.