0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
haha
Pierwsze takty „Run, Baby, Run” w wykonaniu Sheryl Crow („Tuesday Night Music Club”) zatrzymały mnie w pół kroku, w drodze do kuchni. Z tzw. „nienacka” okazało się, że można z tego nagrania wykrzesać trójwymiarową scenę i usłyszeć niezauważalną na tej klasie sprzętu aurę otaczającą wokalistkę, z aptekarską dokładnością określić miejsce w którym siedzi i perfumy, których użyła przed nagraniem.
Tak się zastanawiałem kogo śmieszą te prostackie i debilne dowcipy co na kwejku można spotkać. Teraz już wiem.Tak samo cała ta seria z "Pojebanym Marianem", "Ujaranym krzysiem" itp. (coś podobnego ma Iras jako avatar)Co ja w ogóle wymieniam, 90% rzeczy na kwejku to żenujące obrazki, kawały i teksty wszystko stworzone przez gimnazjalistów.
Cytat: Piter_neo w Stycznia 27, 2012, 11:21:47 amTak się zastanawiałem kogo śmieszą te prostackie i debilne dowcipy co na kwejku można spotkać. Teraz już wiem.Tak samo cała ta seria z "Pojebanym Marianem", "Ujaranym krzysiem" itp. (coś podobnego ma Iras jako avatar)Co ja w ogóle wymieniam, 90% rzeczy na kwejku to żenujące obrazki, kawały i teksty wszystko stworzone przez gimnazjalistów.Cytat: Piter_neo w Stycznia 30, 2012, 13:26:54 pm
Podobny humor przeciez.
ps. a może po prostu uraziłem dumę kilku warszawiaków?
Ja się urodziłem w Warszawie. CZEKAM NA HEJT.
Cytat: Ryo w Stycznia 30, 2012, 15:07:37 pmJa się urodziłem w Warszawie. CZEKAM NA HEJT.za kim jestes?
Cytat: CancerPL w Stycznia 30, 2012, 15:37:27 pmCytat: Ryo w Stycznia 30, 2012, 15:07:37 pmJa się urodziłem w Warszawie. CZEKAM NA HEJT.za kim jestes?KSZO Ostrowiec
Urodziłem się w wawie, za gówniarza kibicowałem Tajfunowi Jartypory suki
Cytat: blach0r w Stycznia 30, 2012, 21:36:41 pmUrodziłem się w wawie, za gówniarza kibicowałem Tajfunowi Jartypory sukiA ja tam na mecze jezdzilem
Co za panne masz w avku, Ogur?
Byś?
Cytat: Ogur w Stycznia 31, 2012, 15:16:55 pmByś?<pierwsza raz widze sens zastosowania tej emotki>