To co ten koles zapomnial, ze to idzie na antenie
Swego czasu była mp3'jka z panem Tomaszem, "który nie wie co z tą Polską". "Co ci biedni ludzie mają kur*a myśleć (...) ja pier*ole". Jak ktoś to ma to błagam o linka!
19:23:43 Łukasz jak sie obsługuje phot shopa ?!
U mnie tak.Czekam sobie po pracy na autobus i boki zrywam przy 12 tomie GTO. Nagle podchodzi do mnie żulowato wyglądający dziadek i się pyta....- czy to żydowski humor?
ehh młode gwiazdy ameryki
ale używasz tlena by przede wszystkim łączyć się z secią gg? no to zamkną Ci konto :]własnie program do obsługi jabbera zassałem
Bracia w wierze,Członkowie Rodziny Radia Maryja!Nasza strona WWW uległa gruntownej przemianie. Jesteśmy szczęśliwi mogączaprezentować Wam owoc naszych wielomiesięcznych starań. Opróczdotychczasowych informacji na temat rozgłośni i Rodziny Radia Maryja, terazdostępne są w Internecie także aktualności z życia Ojczyzny oraz ForumPrzyjaciół Kultury, promujące światło nauki Chrystusa poprzez dialog iświadectwo ludzi myślących.Zapraszamy serdecznie:http://www.radiomaryja.pl/Redakcja serwisu WWW rozgłośni Radia Maryja
Polska... bez komentarza.
oku7^a padłem na łopatki. Ciekawe, czy w owym przedszkolu puszczaja dzieciom HTF:)
A mowią ze gry szkodzą, jak tu takie dziecko z przedszkola naogląda sie mtv ehhhh szkoda gadac.
a co do tego ma dziecko z przedszkola? nieśiwadoma nacuzycielka zobaczyła gdzieś miłe misie i użyła ich do ozdobienia drzwi nie wiedząc co uczyniła ;d
hę?
A teraz pytanie: Czy poslal bys swoje dziecko do tego przedszkola