Ooo i znowu doczekałem się nowego profilu psychologicznego.
To ja też się pobawię w psychologa. Kresq Twój problem polega na tym, że Ty starasz się ukryć fakt że jesteś fanboy'em, ale coraz słabiej Ci to wychodzi co można zauważyć w temacie SW. Niby Cię nie interesuje ten temat, ale jak już gula Ci skacze i krew fanoby'a gotuje to nie możesz się powstrzymać od zjechania kogoś kto źle pisze o Twoim kochanym X0.
Ja pierdole

No co.
Jak już pier....ć głupoty to na całego. Ktoś pisze bzdury, to ja bzdurnie się do tego donoszę.
Oni śmieją się z ciebie, nie z tobą. A jest dużo takich osób na tym forum. Pewnie powiesz, że sobie to z palca wyssałem i jest tak tylko wg mnie.
Za przeproszenie, ale gó..o wiesz chłopcze. Nie chce mi się dalej dyskutować bezsensu z tobą. Leje na twoje zdanie, więc nie potrzebnie się tak produkowałeś.
No tak, jedyne co potrafisz powiedzieć, kiedy kończą ci się argumenty, to wyjechać z "chłopcem", mimo, że sam gadasz i zachowujesz się jak gówniarz

Jednak nie produkowałem się na marne, bo do mojego pytania o moje rzekome fanbojstwo najwyraźniej nijak nie potrafiłeś się odnieść, więc po prostu tego nie zrobiłeś

Uśmiałem się, na serio - jak mawia stare porzekadło: "stary, a głupi"

Ech, zmieniłem zdanie; kiedyś myślałem, że jak się nie zacietrzewiasz, to da się pogadać z tobą o pierdołach, ale teraz to już zupełnie jestem przekonany do tego, co o tobie myślę, a wszyscy wiedzą o co chodzi, bo za to właśnie dostałem warna.
A ty dalej sobie myśl, że to tylko moje zdanie, a nie wielu innych ludzi na forum

(chodzi mi teraz o to, za co dostałem zieloną kropeczkę

)