Cytat: Maximmus80 w Lipca 04, 2008, 16:32:14 pmLoNdeK... jakis koles wyzywa mnie od Nerdow... wybacz ale je go nie obrazalem wczesniej... swoja wypowiedzia chcialem go uswiadomic ze pozwala sobie na takie odzywki bo jest bezkarny i anonimowy... a w REALu tego typu odzywki nie dosc ze nie pasuja do mnie to jeszcze kazdy facet zdaje sobie sprawe ze nie przejda bez konsekwencji... Co do kobiet i karkow... zacznijmy od tego ze w ostatnim czasie zbilem mase z 107 do 94kg stwierdzajac ze nie potrzebuje tak duzej... a kobiety ktore poznaje absolutnie najwyzsza klasa (wybitnie piekne i nadwyraz inteligentne) - zadne lafirydy za dwa piwa...Moja filozofia wzgledem kobiet jest najbardziej zblizona do PUA(sprwdz w necie) i z mojej/naszej perspektywy sposob interakcji z kobietami jest jednym z wyznacznikow meskosci i czlowieczenstwa.Nie no, nie moge po prostu. : DDDDDDDDD
LoNdeK... jakis koles wyzywa mnie od Nerdow... wybacz ale je go nie obrazalem wczesniej... swoja wypowiedzia chcialem go uswiadomic ze pozwala sobie na takie odzywki bo jest bezkarny i anonimowy... a w REALu tego typu odzywki nie dosc ze nie pasuja do mnie to jeszcze kazdy facet zdaje sobie sprawe ze nie przejda bez konsekwencji... Co do kobiet i karkow... zacznijmy od tego ze w ostatnim czasie zbilem mase z 107 do 94kg stwierdzajac ze nie potrzebuje tak duzej... a kobiety ktore poznaje absolutnie najwyzsza klasa (wybitnie piekne i nadwyraz inteligentne) - zadne lafirydy za dwa piwa...Moja filozofia wzgledem kobiet jest najbardziej zblizona do PUA(sprwdz w necie) i z mojej/naszej perspektywy sposob interakcji z kobietami jest jednym z wyznacznikow meskosci i czlowieczenstwa.
Facieci i zwięrzęta na mnie lecą
Większość facetów ma relatywnie eleganckie koszule na spodnie, a kobiety klasycznie idą w walory odkrytych piersi i szczupłych nóg. Szpilkami podnoszą pupy do góry, eksponując narządy rodne i atawistycznie podniecają samców. To samo robią chodzące na palcach samice szympansów, gdy w rui chcą zwrócić uwagę mężczyzn. Ta, która skusi najlepszego kandydata, ma świetlaną przyszłość pełną bezpieczeństwa i pewności, na rzecz której nawet zrezygnuje z fascynacji.
Ja pie.rdole widzieliscie kiedys na bankiecie kobiete odslaniajaca swoje narzady rodne?
Garnitury i smokingi, piekne suknie, drinki w rekach, a tu siup - baba z bula na wierzchu schodzi po schodach. Bezcenne.
Londyn może zyskać zupełnie nowy symbolNowy burmistrz Londynu Boris Johnson ogłosił konkurs na projekt nowego piętrowego autobusu, który miałby zastąpić tradycyjnego londyńskiego "piętrusa" Routemaster.Do udziału w konkursie zaproszeni zostali zarówno zawodowi projektanci jak i zwykli pasażerowie, jeśli mają ciekawe pomysły na nowy autobus. - Londyn potrzebuje autobusu na miarę XXI wieku - powiedział burmistrz Johnson.Następca Routemastera powinien oczywiście być czerwony, piętrowy i mieć odkryty dach. Wyniki konkursu mają być ogłoszone pod koniec października, kiedy zwycięzcy zostanie wręczona nagroda w wysokości 25 tys. funtów szterlingów.Burmistrz Johnson nie omieszkał przypomnieć, że obiecywał przywrócenie piętrowych autobusów podczas swej kampanii wyborczej, a teraz spełnia tę obietnicę.Po pół wieku obecności w Londynie charakterystyczne piętrowe czerwone autobusy zostały uznane za zbyt drogie w eksploatacji i od 2005 roku były stopniowo wycofywane z użytku.Niewielka liczba autobusów, która pozostała na ulicach Londynu obsługuje tzw. trasy historyczne.
CytujLondyn może zyskać zupełnie nowy symbolNowy burmistrz Londynu Boris Johnson ogłosił konkurs na projekt nowego piętrowego autobusu, który miałby zastąpić tradycyjnego londyńskiego "piętrusa" Routemaster.Do udziału w konkursie zaproszeni zostali zarówno zawodowi projektanci jak i zwykli pasażerowie, jeśli mają ciekawe pomysły na nowy autobus. - Londyn potrzebuje autobusu na miarę XXI wieku - powiedział burmistrz Johnson.Następca Routemastera powinien oczywiście być czerwony, piętrowy i mieć odkryty dach. Wyniki konkursu mają być ogłoszone pod koniec października, kiedy zwycięzcy zostanie wręczona nagroda w wysokości 25 tys. funtów szterlingów.Burmistrz Johnson nie omieszkał przypomnieć, że obiecywał przywrócenie piętrowych autobusów podczas swej kampanii wyborczej, a teraz spełnia tę obietnicę.Po pół wieku obecności w Londynie charakterystyczne piętrowe czerwone autobusy zostały uznane za zbyt drogie w eksploatacji i od 2005 roku były stopniowo wycofywane z użytku.Niewielka liczba autobusów, która pozostała na ulicach Londynu obsługuje tzw. trasy historyczne.http://wiadomosci.onet.pl/1783001,12,londyn_moze_zyskac_zupelnie_nowy_symbol,item.htmlleze po tym tekscie, bo pietrusy to 90% wszystkich autobusow, najlepsze ze czytalem artykul w prasie angielskiej, na ktorym sie onet wzorowal, no i panom siada tlumaczenie...albo korzystaja z Google Translatora ;D to wlasnie jest typ artykulu ktory mnie rozwala...domyslam sie o co autorowi chodzi ale nie wiem czemu tego nie sprecyzowal i wyszla mu glupota ...
http://youtube.com/watch?v=XKaOypD5dc4Kocham FurTV
E, nie śmieszy mnie to... I nie chodzi o to, że nie lubię tego rodzaju poczucia humoru, bo bardzo lubięAle może to przez zmęczenie po dzisiejszej nocy
Aż nie chce się wierzyć, że jakiś facet może się związać z takim pulpecikiem. Ale jeżeli są szczęśliwi, nie widzimy problemów.