0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytujps. I naucz się poprawnie pisać imiona piłkarzy bo widzę ze to tez kuleje u ciebieKristiano. Bydzie, nie?CytujStrasznie musisz byc zakompleksionyNo.CytujJak dorosniesz bo widze ze na razie to daleko ci do dorosłości to popiszemy.
ps. I naucz się poprawnie pisać imiona piłkarzy bo widzę ze to tez kuleje u ciebie
Strasznie musisz byc zakompleksiony
Jak dorosniesz bo widze ze na razie to daleko ci do dorosłości to popiszemy.
Masz z tym jakiś problem? Ktoś krytykuje jak łazisz na maniury do remizy? Nie? To STFU.A Kresqu i te jego szlugi w tunelach? Masakra.
A22:25Jest taka sprawa22:25pamiętasz jak M powiedział22:25"Nie musisz szeptać"L22:25noA22:25To było do jego stareo22:25tam siedział jego stary xDDDDL22:25xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD22:25hahhaahhahhahahahahhahhahaA22:25i czekał aż M skończy xDDDD22:25żeby mogli pograć w Banjoo xDDDL22:26xDDDDDDDDDDDDA22:26mówie Ci xDDD22:26Wiesz to jego stary do niego:22:26"Michaś odpalamy Banjoo wyłącz te TRUPOSZE"L22:26xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD22:26o ku***A22:26"Tato jeszcze chwilka, nie musisz szeptać"L22:26ahahahhahahahaA22:27i wtedy na chwile tak zniknął22:27on nie był na forum22:27to z tatą gadałL22:27xDDDDDDDDDDDDDDDDD22:27hahahaha22:27racja22:27xDDA22:27"Michałku przeproś kolegów w internecie i budujemy nowy pojazd"22:28"Zaraz tato! Chwila!"22:28"No ale Michaś mam nowy pomysł!"L22:28xDDDDD22:28o ku***A22:28"Tak tato, jaki ?"22:28"Wczorja przegrałeś ale nie martw się, zbudujemy jeszcze lepszy pojazd"22:28"Naprawde tato ?"22:28"TAK!"L22:29hahahahhaA22:29"Dobra chłopaki zwijam się mam sprawdzian...yyyy.... z Biologi" <tata pokazuje dwa kciuki w górze>L22:29xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDA22:29nie no ale tak całkiem serio22:30to "Nie musisz szeptać"22:30było do kogoś ze świata realnego!L22:30xDDDDDD
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Były klub ekstraklasy "ustawił" cały sezon?Wrocławska prokuratura kończy sporządzanie aktu oskarżenia w sprawie ustawiania meczów przez Koronę Kielce. Do końca miesiąca sprawa ma trafić do sądu, a to oznacza, że już wkrótce zacznie się proces - donosi "Super Express".Najbardziej znaną postacią, która weźmie udział w procesie, i to w bardzo niechlubnej roli, będzie trener Dariusz W. Jeszcze kilka lat temu kibice byli pod wrażeniem jego pracy w Kielcach i wyników, jakie osiągnął z zespołem. Teraz okazuje się, że kielczanie w sezonie 2003-2004, kiedy walczyli o awans do drugiej ligi, mieli ustawić 28 z 30 meczów! Niesamowite, ale niestety bardzo prawdopodobne - czytamy w "SuperExpressie".
http://img403.imageshack.us/img403/4564/2nb99pxex3.jpg
Gdy moja PS2 przeczytała tytuł tematu, bez zastanowienia wstała, zerwała z siebie garnitur ukazując niebiesko-czerwony kubraczek jednym ruchem i wyjebała przez okno na ratunek.
Bethesda chyba cichcem wypuściła nową gierkę... na starego Xboxa.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=485049128
Warszawa: konwój z NBP zgubił amunicjęKonwojenci wyjeżdżający z siedziby Narodowego Banku Polskiego zgubili pełny magazynek z nabojami - ustalił serwis internetowy tvp.info. Policja sprawdza, czy amunicję zgubili funkcjonariusze czy ochroniarze.Nietypową zgubę znalazła Anita Szarlik, dziennikarka miesięcznika "Elle". - Przechodząc obok budynku NBP zobaczyłam grupę umundurowanych i uzbrojonych mężczyzn, którzy ochraniali konwój z pieniędzmi. Jednemu z nich coś wypadło - relacjonowała w rozmowie z tvp.info. - Nie zdążyłam ich powiadomić, bo natychmiast odjechali na sygnale. Jakie było moje zdziwienie, gdy okazało się, że są to naboje! - opowiada Szarlik.Dziennikarka powiadomiła policję. Funkcjonariusze sprawdzają, czy amunicję zgubili ochroniarze czy policjanci.