0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam kumpla (nie gra duzo), koremu pokazalem zwiastun KZ2 (nie wiedzial jaka to gra) mowi spoko, nawet fajna itp. Ale jak mu powiedzialem ze to Killzone 2 to oczy mu sie zaswiecily, bo mowi, ze w pierwsza czesc sie zagrywal godzinami.
Cytat: LoNdEk w Grudnia 19, 2008, 10:11:28 amMam kumpla (nie gra duzo), koremu pokazalem zwiastun KZ2 (nie wiedzial jaka to gra) mowi spoko, nawet fajna itp. Ale jak mu powiedzialem ze to Killzone 2 to oczy mu sie zaswiecily, bo mowi, ze w pierwsza czesc sie zagrywal godzinami. Tak swoją drogą, jeżeli zagrywał się w jedynke godzinami to powinien na zwiastunie poznać Helgashtów, skoro nie wiedział, że puszczasz mu zwiastun K2.
LoNdKu jeśli będzie demo, to oczwyiście że obczaję i wtedy jeśli gra mi się nie spodoba to nie kupię.
Weź bo Cię teraz pojadą od fanboy'ów za stwierdzenie że KZ2 niszczy X0 grafiką.
WoW...tylko kiedy bylo Killzone 1 a kiedy ja mu to pokazywalem i zwroc uwage kochany, ze nie wszyscy sa maniakami konsolowymi. Tak jak napisalem, gosc nie spedza duzo czasu z konsola, praca, kobieta, praca i tak w kolko. Ja tu nie widze nic dziwnego, ze mogl nie poznac helgastow.
Cytat: MarcePan w Grudnia 19, 2008, 10:40:09 amWeź bo Cię teraz pojadą od fanboy'ów za stwierdzenie że KZ2 niszczy X0 grafiką. Nie MarcePan tylko ciebie ludzie jada za takie pierdoly
Cytat: LoNdEk w Grudnia 19, 2008, 10:43:11 amWoW...tylko kiedy bylo Killzone 1 a kiedy ja mu to pokazywalem i zwroc uwage kochany, ze nie wszyscy sa maniakami konsolowymi. Tak jak napisalem, gosc nie spedza duzo czasu z konsola, praca, kobieta, praca i tak w kolko. Ja tu nie widze nic dziwnego, ze mogl nie poznac helgastow.Helgasci to znak rozpozawczy Killzone, podobnie jak Master Chief dla Halo.
nawet nie wiecie ktory zwiastun owemu koledze pokazalem, wiec fail.
Cytat: LoNdEk w Grudnia 19, 2008, 11:03:17 amnawet nie wiecie ktory zwiastun owemu koledze pokazalem, wiec fail.Na każdym trailerze są Helghaści, więc fail.
Cytat: Snake_Plissken w Grudnia 19, 2008, 11:23:36 amCytat: LoNdEk w Grudnia 19, 2008, 11:03:17 amnawet nie wiecie ktory zwiastun owemu koledze pokazalem, wiec fail.Na każdym trailerze są Helghaści, więc fail. Epic Fail bym powiedział.
Robi fajne gry, ale raczej żadna GS whore się nimi nie zainteresuje - dość trudne achievementy.
Komentarz Bloo na onlinecenter:Dodane przez Bloo w dniu - 2008-12-19 01:38:17Ha juve, brzmisz zupełnie jak marcepan. Jaki kołek.
Nom, boli że Juve posiadacz X0 i PS3, widzi i opisuje sytuację taka jaką jest naprawdę.
Cytat: MarcePan w Grudnia 19, 2008, 14:50:23 pmKomentarz Bloo na onlinecenter:Dodane przez Bloo w dniu - 2008-12-19 01:38:17Ha juve, brzmisz zupełnie jak marcepan. Jaki kołek. Niestety, drogi kolego, po względem kołowatości przeżywasz mnie i to konkretnie. Nie będe już pisał żebyś załapał dystans do własnej osoby, dla Ciebie jest już na to poprostu za późno.
Cytat: MarcePan w Grudnia 19, 2008, 15:26:30 pmNom, boli że Juve posiadacz X0 i PS3, widzi i opisuje sytuację taka jaką jest naprawdę. Myślisz że juve pisał to naprawdę ? Szczerze mówiąc to wątpił bym że juve wogóle ma ps3.
Eee, dla jaj sobie tak pisał. Pewnie że naprawdę. Widać tak Cie to boli że nie możesz w to uwierzyć iż posiadacz obu konsol, opisuje sytuacje na niekorzyść X0
Nie dziwię się że Cię to nie śmieszy. W końcu wieloletni użytkownik X0, chwali PS3. Co to się porobiło.
Cytat: MarcePan w Grudnia 19, 2008, 15:35:42 pmNie dziwię się że Cię to nie śmieszy. W końcu wieloletni użytkownik X0, chwali PS3. Co to się porobiło. Ale Juve nie ma PS3, naprawde.
No mówię im, że nie ma, ale widocznie mnie olali
Cytat: svonston w Grudnia 19, 2008, 16:02:14 pmCytat: MarcePan w Grudnia 19, 2008, 15:35:42 pmNie dziwię się że Cię to nie śmieszy. W końcu wieloletni użytkownik X0, chwali PS3. Co to się porobiło. Ale Juve nie ma PS3, naprawde.hhaahahhaa.... co ty na to MarcePan !?!? : Grudzień 19, 2008, 16:10:18 pmCytat: Diuk w Grudnia 19, 2008, 16:05:35 pmNo mówię im, że nie ma, ale widocznie mnie olali Bez obrazy, ale nikt cie nie slucha!
Musze sprawdzić dziś PSN, bo nie wiem czemu ale coś mi przez myśl przemknęło że Juve dodawał mnie do listy znajomych. Albo to jakiś podobny nick był.
Raz na miesiac, super
Cytat: svonston w Grudnia 19, 2008, 16:56:45 pmRaz na miesiac, super No widocznie nie ma w co grac na PS3 Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)