0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ok. Nie blabbling, tylko babbling. Nie gen, tylko dżen. Mówisz generejszon zamiast dżenerejszon (nie będę wklejał IPA, bo pewnie forum nie obsługuje. Nie wiem co to za słowo po tym blablingu całym, features?Nie mam jak nagrać siebie, przykro mi, mojego british english nie zademonstruje. Zaś American English można posłuchać na majspejsie.
Cytat: tarniak w Maja 08, 2009, 15:48:14 pmOk. Nie blabbling, tylko babbling. Nie gen, tylko dżen. Mówisz generejszon zamiast dżenerejszon (nie będę wklejał IPA, bo pewnie forum nie obsługuje. Nie wiem co to za słowo po tym blablingu całym, features?Nie mam jak nagrać siebie, przykro mi, mojego british english nie zademonstruje. Zaś American English można posłuchać na majspejsie. lol, jakbym to nagrał jeszcze z 5 razy, to może by wyszło tak poprawnie jak piszesz nagrałem to raz i koniec w końcu do cholery jestem polakiem wiec mój akcent jest polsko-angielski:D
Cytat: Sowa w Maja 08, 2009, 15:52:17 pmCytat: tarniak w Maja 08, 2009, 15:48:14 pmOk. Nie blabbling, tylko babbling. Nie gen, tylko dżen. Mówisz generejszon zamiast dżenerejszon (nie będę wklejał IPA, bo pewnie forum nie obsługuje. Nie wiem co to za słowo po tym blablingu całym, features?Nie mam jak nagrać siebie, przykro mi, mojego british english nie zademonstruje. Zaś American English można posłuchać na majspejsie. lol, jakbym to nagrał jeszcze z 5 razy, to może by wyszło tak poprawnie jak piszesz nagrałem to raz i koniec w końcu do cholery jestem polakiem wiec mój akcent jest polsko-angielski:DTo po ch** mnie pytasz: "i jak?" jak teraz się irytujesz niepotrzebnie?
Jedyne co mam mega wybujałe to ego.
Nie gen, tylko dżen.
Czepialstwo? Nie sądzę. Po prostu chodzi o dokładność.
Ale położenie języka, względem wysokości, jest inne. W amerykańskim angielskim język jest niżej niż w polskim "dż", a to, że tworzy się w okolicach łuku zębowego i powietrze wydychane jest przez szczelinę, to jest prawda. Nie zaprzeczam.
Ten dźwięk, o ile mi wiadomo, to nie ma nic wspólnego z polskim "dż"
A ja jak już pisałem, nie mogę się doczekać odcinków "Gotuj z Borisem" ;] www.youtube.pl/gotujzborisem
Mam wrażenie, że to będzie równie durne i nieśmieszne co "gotuj z hitlerem".
No, Gotuj z Hitlerem niezbyt mnie śmieszy. Moim faworytem w tego typu programach jest jednak sheben.
Tak się tym jarasz że szok zdaję mi się ze to reklamujesz wkręcając że Ci się podoba.
Tak. Reklamuję to. [jak by było w ogóle co reklamować..] pff.. Po prostu jestem ciekaw tego programu. Lubię tego typu filmiki. A ten link wklejam, bo jest to coś nowego.
Tak. Bardzo nowego...Kanał YT kumpla czy twój?
Zostawię bez komentarza..
To jest podejrzane jak ch** na 13 postów 3 są z tym linkiem
Dobra, do ch*** Pana, skończcie temat, bo się offtop robi.. Tematem jest to, co nas ostatnio rozśmieszyło, a mnie nie śmieszy wykłócanie się z Wami o jakiś filmik na YT..
Nie jakiś tylko twój no i ty mnie właśnie rozśmieszyłeś
Śmieszy mnie to. Okrutnie.
A mnie okrutnie śmieszy i napawa goryczą to, że za wszelką cenę staracie się dowieść własnej, niesłusznej zresztą, racji. [a jakże, to musi być moje konto, bo użyłem kilka razy tego linku!]
2 pierwsze posty to link do tego suchara. Suchara którego jeszcze nie ma. Reklamujesz to po prostu. Sobie albo komuś. Trzeba być kretynem żeby tego nie wykryć. Proszę cię bardzo, nie spamuj już więcej tym linkiem.
Taa.. Gratuluję dedukcji. Naprawdę Dobra, nie podam już nigdy tego linka, bo nie chcę urazić Twojej osoby. [w końcu to taaaaaki suchar]
Perez nie badz ciota i spusc im E-wpierd.ol. [LOL. m4]
He, dobry pomysł
Już się rozeszło http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6587855,Sensacja__Xbox_pojawil_sie_w_Klanie.html
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
http://boskiateista.wordpress.com/2008/12/22/cud-w-szpitalu-ludzie-sie-modla-do-szyby/
<szuka w blogu mazziego> O jest: http://boskiateista.wordpress.com/2008/12/22/cud-w-szpitalu-ludzie-sie-modla-do-szyby/