0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Już od dawna na dzień dobry mówimy do siebie z kumplami "Tępy chu**"
Cytat: Ryo w Maja 13, 2009, 22:41:48 pmJuż od dawna na dzień dobry mówimy do siebie z kumplami "Tępy chu**" Dobre teraz zamiast "Cześć pedale" tak będę mówił znajomym. A w szczególności takiemu jednemu co inteligencją nie grzeszy
Cytat: ubol w Maja 13, 2009, 22:43:37 pmCytat: Ryo w Maja 13, 2009, 22:41:48 pmJuż od dawna na dzień dobry mówimy do siebie z kumplami "Tępy chu**" Dobre teraz zamiast "Cześć pedale" tak będę mówił znajomym. A w szczególności takiemu jednemu co inteligencją nie grzeszy Nigdy nie rozumiałem sensu dla którego tak ludzie się witają. W 95% są to nastolatkowie, którzy nie wiem co chcą tym osiągnąc- pokazac jacy są zajebiści, bo klną? Jednocześnie rozśmieszało, żenowało i smuciło.
W 5% są to bardzo dobrzy kumple i przyjaciele, którzy mieszkają razem parę lat w akademiku, bardzo dobrze się znają, maja duże poczucie humoru, z którymi można pić i śmiać się, a kiedy trzeba - rozmawiać na poważne życiowe tematy.
Obejrzyj Kapitana Bombę.
No właśnie. I think ze z tym wynikiem to jednak true
Cytat: Diuk w Maja 14, 2009, 13:22:00 pmCytat: Stalker w Maja 14, 2009, 11:47:34 amNo właśnie. I think ze z tym wynikiem to jednak true Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Stalker w Maja 14, 2009, 11:47:34 amNo właśnie. I think ze z tym wynikiem to jednak true Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Git produkcja skonczyla sie na Wscieklych Piesciach Weza oraz na Sarnim Zniwie Laughing
i jeszcze rozśmieszył mnie "fallout"3 - co to ku*** ma być?
they built a swimming pool and instituted a ?No School, No Pool? policy. Things looked up for a while, but then the school began to burst at its seams. Teachers were breaking down and the classrooms were too small to cope with the influx of students who wanted to be able to swim. The new solution? Encourage less kids to come to school. Welcome to Wadeye.