Hm nie rozumiem tego, jak laska chciała mu coś zrobić, to po cholerę bawiła się w oblewanie go piciem! Trzeba było zrobić coś dzięki czemu kolega nie mógł by ją uszkodzić w odwecie
Wrr za takiego haka to bym mu chętnie uszkodziła co innego
tym bardziej że laska upadając przypieprzyła głową o leżak
Miodzio... 
Nie wiem co tu zaszło i o co im poszło, ale po pierwsze - w żaden leżak głową nie przypieprzyła, leżak znajdował się w pewnej odległości od jej głowy.
Po drugie - bawi mnie strasznie twoje rozumowanie

. No tak, ja też tego nie rozumiem - jak laska chciała mu coś zrobić, to mogła mu od razu kolana przestrzelić, w końcu jest laską, a one są przecież uprzywilejowane (mimo, że prawie każda trąbi o równouprawnieniu)

.
Po trzecie - taka cwana była jak szła na niego z tym kubkiem, ale zaraz po oblaniu zaczęła się wycofywać i ewidentnie coś straciła na pewności siebie. A więc po jaką cholerę go oblewała? Powinna się liczyć z pewnymi konsekwencjami. Swoją drogą strasznie tanie zagranie, nie wiem, czy spopularyzowane poprzez kreowanie wizerunków kobiet "silnych", "niezależnych" i "dumnych" w debilnych serialach typu "Seks w wielkim mieście", czy czymś innym. Takie oblewanie stawiam na równi z kopem w jaja podczas sporu między dwoma kolesiami.
Po czwarte - nie rozumiem też tego, że przez większą część postu jesteś zbulwersowana, wstawiasz zniesmaczone emotki, a całość kwitujesz jakimś "miodzio

". O co chodzi? O__o