Oblanie kogoś jest równoznaczne z brakiem szacunku . Dlaczego więc należy respektować takie zachowanie ? Dochodzimy do momentu gdy stawiane jest pytanie :ważniejsza jest moja pozycja czy jej nienaruszalność cielesna ?Barier do odpowiedzi nie widze w postaci kobiety , bo to by znaczyło ,że feminizacja społeczeństwa doszła do takich granic absurdu ,że to im wolno wszystko , a facetom na im przytakiwanie .
Myślę że to już zależy od wychowania i własnego honoru. Ja bym nigdy nie uderzył kobiety bo dla mnie to żałosne. To tak jakby jakiś upierdliwy dzieciak podleciał do Ciebie, oblał czymś a Ty byś mu za to siarczyście zaje**ł. No kurde zacne i potężnie podbudowujące to zachowanie. Może komuś pomaga to podbić własne ego. IMO to żenua i tyle w temacie.
Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije.
Cytat: MarcePan w Lipca 24, 2009, 11:01:22 amMyślę że to już zależy od wychowania i własnego honoru. Ja bym nigdy nie uderzył kobiety bo dla mnie to żałosne. To tak jakby jakiś upierdliwy dzieciak podleciał do Ciebie, oblał czymś a Ty byś mu za to siarczyście zaje**ł. No kurde zacne i potężnie podbudowujące to zachowanie. Może komuś pomaga to podbić własne ego. IMO to żenua i tyle w temacie.Kolega dżentelmen za rzeczywistością nie nadąża. Czas zacisnąć muszke, zawinąć melonik i zmykać na dorożke, 21 wiek już dawno nadjechał: http://miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35608,4889877.html
No to idź napierdzielać się z laskami, dzieciakami...może nawet jakiegoś niepełnosprawnego zahaczysz po drodze.
A niektórym dzieciakom podskakującym należy się luta. To im może uratować życie.
Bez popadania w skrajności.
Cytat: MarcePan w Lipca 24, 2009, 11:32:12 amNo to idź napierdzielać się z laskami, dzieciakami...może nawet jakiegoś niepełnosprawnego zahaczysz po drodze. Że niby kobiety i dzieci powinny być traktowane tak samo jak niepełnosprawni
Kobiety? Słabsze - nie można bić.Dzieci? Słabsze - nie można bić.Niepełnosprawni? Słabsi - nie można bić.Zwierzęta? Słabsze - można ku*** zabijać.
Cytat: kamiiru w Lipca 24, 2009, 11:41:13 amCytat: MarcePan w Lipca 24, 2009, 11:32:12 amNo to idź napierdzielać się z laskami, dzieciakami...może nawet jakiegoś niepełnosprawnego zahaczysz po drodze. Że niby kobiety i dzieci powinny być traktowane tak samo jak niepełnosprawni Ku**a przypuszczałem że ktoś może to napisać i miałem nawet dodać w nawiasie że nie stawiam na równi kobiet i dzieci z niepełnosprawnymi ale jakże naiwny byłem że uwierzyłem w ludzką mądrość na tym forum.
Nie, Ciebie stawiam niżej .
Ku**a przypuszczałem że ktoś może to napisać i miałem nawet dodać w nawiasie że nie stawiam na równi kobiet i dzieci z niepełnosprawnymi ale jakże naiwny byłem że uwierzyłem w ludzką mądrość na tym forum.
Nie można jeszcze lać chłopków w okularach.
A tak na serio to rozumiem że mozemy lać każdego chłopa nawet jak jest chuderlawy, słaby i w ogóle?
cma jak sie nie myle Mialem kiedys niezla kolekcje wielkich owadow i wlasnie cos takiego tez tam bylo. Pech chcial ze raz jak otworzylem okno to do pokoju gdzie te wszystkie piekne okazy byly wlecial ptak i mi je wszystkie wpiedolil
Cytat: North w Lipca 24, 2009, 12:47:41 pmNie można jeszcze lać chłopków w okularach.Ale w przeciwsłonecznych też?
RPG bez polskich lektorów to dla mnie porażka. W innych gatunkach gier brak polonizacji lub wersję kinową idzie przeboleć. Jednak w przygodówkach i rpgach budują one klimat. Szczególnie, że jest tam dużo dialogów a męczy mnie ciągłe czytanie.