Dziś rano wybierając z zakładek
http://www.neogo.pl/forum/, zostałem przeniesiony na forum neoplus. Wkurzony i nieco zdezorientowany, przywitałem się w umiarkowanie kulturalny sposób.
Dobra, frajernia, czemu próba wejścia na forum neoGO przenosi do was?
Później również nie byłem zbyt miły.
Ja się o żadną fuzję nie prosiłem. Nie znam was, nie lubię, na dzień dzisiejszy nawet was nie szanuję. Dużą część życia czytałem Extrima, a kilka numerów Neo+ trzymam na wypadek, jak mi papieru toaletowego zabraknie.
Poza standardową wymianą uprzejmości, do łez rozbawiła mnie wypowiedź ichniego moderatora:
Jak widzisz kolor nicka, jestem zielony.
Nie widzisz ilości warnów i banów jakie zieloni tu wystawili za mniejsze hasła, to hałasujesz.
Stało się i dzieje się, co się dzieje. Taką postawą tylko na dzień dobry pod kreską lądujesz do obserwacji, bo na dzień dobry z kłótniami startujesz. Opanuj się trochę. A już na pewno nie strasz na początek ...
Koniec tej ... nie wiem, od biedy nazwę dyskusji. Coś jeszcze takiego napiszesz buńczucznego mającego na celu kudosiki u znajomych za odwagę, idzie do kasacji.Neoplus to chyba pierwsze forum, na którym bycie "zielonym" stanowi powód do dumy