0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Piter_neo w Kwietnia 07, 2010, 18:05:16 pmKtoś mi wytłumaczy fenomen tych gówniano-beznadziejnych kanałów na YT, videoblogów czy jak to się fachowo nazywa, co jakić pacan (lub pacanowa) ględzi jakieś smuty, lub robi z siebie kretyna. O co chodzi, po co to i kto to ogląda oprócz Othara.Gdybyś jeszcze przy barze taki głośny byłHE HE HE
Ktoś mi wytłumaczy fenomen tych gówniano-beznadziejnych kanałów na YT, videoblogów czy jak to się fachowo nazywa, co jakić pacan (lub pacanowa) ględzi jakieś smuty, lub robi z siebie kretyna. O co chodzi, po co to i kto to ogląda oprócz Othara.
Mylisz się, choć wybitnie niewprawione oko może nie dostrzec tej subtelnej i ogromnej jednocześnie różnicy.
Ta też wam się podoba?
Wygląda na takiego leszcza, że nawet nie biorę go pod uwagę w moich planach zdobycia jej serca. Tzn piz**.
Weź nie bluźnij i nie porównuj, to jest jak niebo a ziemia, ślepcze
Chyba w mojej opinii też, ale chodzi głównie o osobowość, charakter i zachowanie, a różnią się one pod tym względem znacząco!
Cytat: Kresq w Kwietnia 07, 2010, 20:45:47 pmWeź nie bluźnij i nie porównuj, to jest jak niebo a ziemia, ślepcze Ja o wyglądzie nie mówię. To ten sam typ charakteru co Boxxy czy Tabby. Dlatego pytam czy też ci robi.
No właśnie ten ślepiec odnosił się do tego, że nie widzisz ewidentnych różnic w charakterze, bo co by nie mówić to zupełnie nijak się one do siebie nie mają, więc nie pierd** brachu, bo zacznę płakać i oscypa zawołam.
Szczuroku, nie podglądaj a puu
http://img7.imageshack.us/img7/2166/lol123.jpg
mapa zmienia pozycję w górę i w dół kilka razy na sekundę.