Trzeci dziadek zajebisty. To RATM?
DAMN.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
W końcu dobre psy! już od 2 tygodni biedowały, ale powrót jest spektakularny.
co ZA DAMN THING...
Poplakalem sie ze smiechu parenascie razy. GENIUSZ!
Tea who you, yeah bunny tea....Stare, ale może bawić.
Cytat: Sylvan Wielki w Kwietnia 28, 2010, 23:19:42 pmTea who you, yeah bunny tea....Stare, ale może bawić. Nie, ja po prostu nie mam pytań. Jeśli ktoś do tej pory się zastanawiał, czy sylvan ma 15 lat i wodogłowie, to może już przestać się zastanawiać.
Świeże kokosy serwuje się wszędzie w północno-wschodnim Meksyku: w parkach, na wybrzeżach, na rogach ulic. Stoi sobie pan nad drewnianym, pociętym blatem i wielką maczetą, odcina wierzch owocu i podaje ze słomką.
Po wypiciu soku oddaje się kokos do dalszego siekania. Pan z maczetą rozcina owoc głębiej i sieka jego wnętrze. Do środka wlewa się pikantną salsę, wrzuca szczyptę soli, wciska limonkę, miesza i zjada - doskonała przekąska w gorące popołudnie!
CytujŚwieże kokosy serwuje się wszędzie w północno-wschodnim Meksyku: w parkach, na wybrzeżach, na rogach ulic. Stoi sobie pan nad drewnianym, pociętym blatem i wielką maczetą, odcina wierzch owocu i podaje ze słomką. CytujPo wypiciu soku oddaje się kokos do dalszego siekania. Pan z maczetą rozcina owoc głębiej i sieka jego wnętrze. Do środka wlewa się pikantną salsę, wrzuca szczyptę soli, wciska limonkę, miesza i zjada - doskonała przekąska w gorące popołudnie!Miałem umieścić w "Danie w dziesięć minut", jednak trwa to niemal kwadrans, więc leciu tu. Tym bardziej, że zabawne.
21-letnia dziewczyna odgryzła część prawego ucha młodemu mężczyźnie, który powiedział, że jest gruba – informuje agencja Associated Press. Do incydentu doszło na imprezie urodzinowej w mieście Lincoln, w amerykańskim stanie Nebraska. Mężczyznę natychmiast odwieziono do szpitala. Wkrótce okazało się, że fragmentu ucha, którego został pozbawiony, nie udało się odnaleźć. Po udzieleniu rannemu pomocy, do szpitala przyjechali policjanci, którzy chcieli poznać szczegóły zdarzenia.