0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Prokuratorzy, którzy zajęli się sprawą mieli się skarżyć na niechęć do współpracy ze strony nauczycieli i rodziców dzieci. Zwrócili uwagę, że z uczniami nikt nie rozmawia o seksie i jego konsekwencjach. W szkole brak np. psychologa.
http://www.gadu-gadu.pl/5472958510541816965/szok-gimnazjalisci-bawili-sie-w-orgie1haha
Konsolowcy podniecają się plastikowymi laleczkami barbie w Dead or Alive, a tymczasem PC-towcy otrzymują bijatykę, w której napierdzielają się prawdziwe laski w bikini: Warriors of Elysia
+ Dodał MODERATORNiechcący wywaliłem temat ogólny. Wróci. To dlatego, że chciałem usunąć posty kolesia, który nie umie przeczytać, że nie jest to temat do rozwiązywania problemów!
Daj kamienia!Było już? Bo nie zaglądam tu regularnie
Cytat: dark\ w Maja 20, 2010, 13:16:46 pmTo jest najlepsza rzecz jaka mi się przydarzyła w internecie Epic
PlayStation 3 owners that are trying to connect a Section 8 online game, which is using content they do not own (such as DLC) are getting this weird error message – sending them to the Xbox LIVE Marketplace in order to buy the missing content. Good luck with that.
Zryło mi czaszkę
Witam, Jak się masz? Mam nadzieję, że dobrze?, Dobrze się dzieje za pośrednictwem Internetu i widziałem reklamę aukcji i to jest tak fascynująca i przyciąga oko. Ja jestem Pan Ashely, chcę kupić dla mojego klienta w Afryce Zachodniej Nigerii, bo ona jest naprawdę tego potrzebują i to jest bardzo pilna więc pls i będzie jak się dowiedzieć, czy można dokonać wysyłki tego przedmiotu do mojego klienta w zachodnia Afryka i czy to jest ok dla Ciebie pls wrócić do mnie całkowity koszt wysyłki przedmiotu plus, będę co moje Twoje płatności przelewem konto bankowe, więc chciałbym Ci mail z następującymi informacjami.Name.Address: Miasto: Kraj: Kod pocztowy: ok i pełną informacje na bank oczekuję natychmiastowej odpowiedzi przed ten mail, ponieważ elementy są konieczne przez konsumentów.Chodzi.
CytujWitam, Jak się masz? Mam nadzieję, że dobrze?, Dobrze się dzieje za pośrednictwem Internetu i widziałem reklamę aukcji i to jest tak fascynująca i przyciąga oko. Ja jestem Pan Ashely, chcę kupić dla mojego klienta w Afryce Zachodniej Nigerii, bo ona jest naprawdę tego potrzebują i to jest bardzo pilna więc pls i będzie jak się dowiedzieć, czy można dokonać wysyłki tego przedmiotu do mojego klienta w zachodnia Afryka i czy to jest ok dla Ciebie pls wrócić do mnie całkowity koszt wysyłki przedmiotu plus, będę co moje Twoje płatności przelewem konto bankowe, więc chciałbym Ci mail z następującymi informacjami.Name.Address: Miasto: Kraj: Kod pocztowy: ok i pełną informacje na bank oczekuję natychmiastowej odpowiedzi przed ten mail, ponieważ elementy są konieczne przez konsumentów.Chodzi.E-mail w sprawie laptopa wystawionego przeze mnie na allegro.