0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wie willst du? lol niemcu LOL!
Cytat: dark\ w Kwietnia 16, 2011, 03:05:26 amWie willst du? lol niemcu LOL!Tak, tylko w założeniu to nie było pytanie, więc celowo nie było szyku przestawnego.
Cytat: marcin_N w Kwietnia 16, 2011, 10:00:23 amCytat: dark\ w Kwietnia 16, 2011, 03:05:26 amWie willst du? lol niemcu LOL!Tak, tylko w założeniu to nie było pytanie, więc celowo nie było szyku przestawnego. kurw@ ! a tak sie staralem :[
http://allegro.pl/mercedes-slk-2-o-kompressor-1997-rok-192km-i1544841853.htmlBezwypadkowy Przód z roku 2007, a tył 1997
Mnie to żenuje tak samo jak kremówki papieskie gellwe Gdzie te czasy kiedy na komunię dostawało się zegarek albo rower.
Wszystko ma cenę tylko PS3 jest "tańsze o 15%". Hehe, nikt nie kupi tej chujni za tyle pinondzuf, to procentami się zasłaniają!
Cytat: Jacek84 w Kwietnia 19, 2011, 16:01:25 pmWszystko ma cenę tylko PS3 jest "tańsze o 15%". Hehe, nikt nie kupi tej chujni za tyle pinondzuf, to procentami się zasłaniają!
-Córko! Marsz do domu!!-Wracaj do mopa sprzątaczko!
Program "Dlaczego Ja?" na Polsacie haha Dobra komedia.Cytuj-Córko! Marsz do domu!!-Wracaj do mopa sprzątaczko!
W przeddzień naszej rocznicy uzgodniliśmy z żoną, że ktokolwiek obudzi się pierwszy, to obudzi partnera seksem oralnym.Następnego ranka obudziłem się pierwszy, więc delikatnie odsunąłem kołderkę......i wsadziłem jej penisa w buzię.