Cytat: Kert w Lipca 26, 2012, 08:55:57 amCytat: Straszakq w Lipca 26, 2012, 08:46:01 amOne są straszne, ale stary dziad Grycan lody ma zajebiste I nieźle przecenione na firmowych stoiskach w centrach handlowych, do tego córeczki robią mu tak zajebistą reklamę swoją próżnością i wystawnym życiem, że zniechęciłem się do kupowania lodów sygnowanych logiem Grycan.Nie wiem czy 2,5zł za gałkę lodów to tak strasznie dużo ja zamawiałem za 11zł pucharek razem z owocami i bitą śmietaną więc ceny akurat spoko
Cytat: Straszakq w Lipca 26, 2012, 08:46:01 amOne są straszne, ale stary dziad Grycan lody ma zajebiste I nieźle przecenione na firmowych stoiskach w centrach handlowych, do tego córeczki robią mu tak zajebistą reklamę swoją próżnością i wystawnym życiem, że zniechęciłem się do kupowania lodów sygnowanych logiem Grycan.
One są straszne, ale stary dziad Grycan lody ma zajebiste
Cytat: Straszakq w Lipca 26, 2012, 09:05:57 amCytat: Kert w Lipca 26, 2012, 08:55:57 amCytat: Straszakq w Lipca 26, 2012, 08:46:01 amOne są straszne, ale stary dziad Grycan lody ma zajebiste I nieźle przecenione na firmowych stoiskach w centrach handlowych, do tego córeczki robią mu tak zajebistą reklamę swoją próżnością i wystawnym życiem, że zniechęciłem się do kupowania lodów sygnowanych logiem Grycan.Nie wiem czy 2,5zł za gałkę lodów to tak strasznie dużo ja zamawiałem za 11zł pucharek razem z owocami i bitą śmietaną więc ceny akurat spoko Gdzie? Bo w Krk to widziałem nawet i 3,5 pln. Zdecydowanie lepsze i tańsze są w znanej każdemu krakusowi lodziarni na Starowiślnej, a na samym Kazimierzu topione w białym winie (nazwy nie pamiętam, gdzieś w okolicach Placu Nowego) za 8 zł deser. NO I NIE LANSUJĄ SIĘ SCHABAMI W TV, gdzie czuję, że każda moja złotówka zwiększa tuszę świniaków.
Cytat: Kert w Lipca 26, 2012, 09:12:55 amCytat: Straszakq w Lipca 26, 2012, 09:05:57 amCytat: Kert w Lipca 26, 2012, 08:55:57 amCytat: Straszakq w Lipca 26, 2012, 08:46:01 amOne są straszne, ale stary dziad Grycan lody ma zajebiste I nieźle przecenione na firmowych stoiskach w centrach handlowych, do tego córeczki robią mu tak zajebistą reklamę swoją próżnością i wystawnym życiem, że zniechęciłem się do kupowania lodów sygnowanych logiem Grycan.Nie wiem czy 2,5zł za gałkę lodów to tak strasznie dużo ja zamawiałem za 11zł pucharek razem z owocami i bitą śmietaną więc ceny akurat spoko Gdzie? Bo w Krk to widziałem nawet i 3,5 pln. Zdecydowanie lepsze i tańsze są w znanej każdemu krakusowi lodziarni na Starowiślnej, a na samym Kazimierzu topione w białym winie (nazwy nie pamiętam, gdzieś w okolicach Placu Nowego) za 8 zł deser. NO I NIE LANSUJĄ SIĘ SCHABAMI W TV, gdzie czuję, że każda moja złotówka zwiększa tuszę świniaków.millenium hall w Rzeszowie, zresztą stary powiedział że odcina się od tego co robią te lochy na salonach
Kolejny dzien z opryszczka. Przyczepiam se te plastry Compeed, ale jakos wolno to idzie. wkur**a mnie to, bo niedlugo urlop.
Cytat: svonston w Lipca 26, 2012, 09:33:08 amKolejny dzien z opryszczka. Przyczepiam se te plastry Compeed, ale jakos wolno to idzie. wkur**a mnie to, bo niedlugo urlop. TRZYMAJ SIE KOLEGO
Trzeba było nie opierdalać kiełbach kosmitom
Cytat: svonston w Lipca 26, 2012, 09:33:08 amKolejny dzien z opryszczka. Przyczepiam se te plastry Compeed, ale jakos wolno to idzie. wkur**a mnie to, bo niedlugo urlop. Weź sie opal, ja po opalaniu mam cere gładką jak <wstaw tu sobie coś gładkiego>
Więc klient czeka na obsługę a ty przeglądasz wora na forum? Niech zgadne, robisz w Zusie albo na poczcie.
Trzeba było wstać o 5
ALE NUDY NA FORUM, W KAŻDYM TEMACIE POZA WOREM CISZA. NIE TAKIE FORUM PAMIĘTAM, JAK BYŁO POMARAŃCZOWE.
NIECH KTOS TO ZROBI, ale to nie bedziemy my.
Dodam że SG wielu osobom nie działa, jak wynika z ostatniej dyskusji na FB, więc nawet nie próbują wbijać na forum przez bezpośredni link. Może niech ktoś to zgłosi komuś.
Przeciez sam mozesz zrobic screenshota rozmowy i wkleic ja w Ksiedze Zazalen.
Już dawno zgłosiłem:http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=4641.msg794702#msg794702ale jak widać, chłopaki biorą przykład z Neo+ i nie reagują.
GO się topi razem z Neo Plus
Cytat: Kert w Lipca 26, 2012, 12:31:31 pmJuż dawno zgłosiłem:http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=4641.msg794702#msg794702ale jak widać, chłopaki biorą przykład z Neo+ i nie reagują.Ziomeczku, zrobiłeś to wczoraj, a bez kitu jest ładna pogoda, słońce świeci, wakacje, lato. Trochę wyrozumiałości.
Jak żyć
idę do kebab kinga zjeść niedobry kebab, głód ciśnie a w pobliżu biura nie ma poza tym niczego co nie byłoby drogie wchuj. Jak żyć