Jakieś plany na wieczór dziewczyny?
Chyba nie czaję pocisku.
Ja jeszcze może dziś zarucham w realu, ale to nic pewnego.
Cytat: Master_666 w Lipca 31, 2012, 12:53:30 pmMa ktoś Kartę na Plus? Chciałbym sobie pochodzić po mniej znanych knajpach, a nie chce ryzykować wydając kupę szmalu na niepewne żarcie, więc taki deal, że za 30zł mam zniżki 50% przy pierwszej wizycie, a przy drugiej 10% to mnie się podoba. Tylko nie wiem, czy jest tak jak z gruponem - słyszałem, że ludzi traktują jak szmaty i wszystko robią z łaską. Niestety nie znam nikogo z kartą na plus, to tak się zastanawiam czy to dobry deal jest.Nie stać Cię na chodzenie do knajp - nie chodź. Strony typu groupon i karty zniżkowe to jest kur** 100% Andrzeja.
Ma ktoś Kartę na Plus? Chciałbym sobie pochodzić po mniej znanych knajpach, a nie chce ryzykować wydając kupę szmalu na niepewne żarcie, więc taki deal, że za 30zł mam zniżki 50% przy pierwszej wizycie, a przy drugiej 10% to mnie się podoba. Tylko nie wiem, czy jest tak jak z gruponem - słyszałem, że ludzi traktują jak szmaty i wszystko robią z łaską. Niestety nie znam nikogo z kartą na plus, to tak się zastanawiam czy to dobry deal jest.
Myslalem ze coś smiesznego z tym związane jest. Np. Ja czesto używam imienia Andrzeja bo mój szef tak sie wabi. Nie wiedziałem ze to ogólnopolskie imie dla zjeba.